carriere du hainaut banner.jpg

CARRIÈRES DU HAINAUT

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
carrieres du hainaut klein.jpg

Adres: Rue de Cognebeau 245

Postcode: B-7060

Plaats: Soignies - België

T:  + 32 (0)67 34 78 00
E:  info@carrieresduhainaut.com
W: www.carrieresduhainaut.com

Carrières du Hainaut

Carrières du Hainaut® garandeert je een natuurlijk, hoogkwalitatief product en een optimale service. Wij dragen respect voor het milieu hoog in het vaandel. Ons team stelt alles in het werk om de Blauwe Steen uit Henegouwen® te promoten. De uitzonderlijke kwaliteiten van de steen en onze professionele werking en aanpak zijn ongeëvenaarde kwaliteitsgaranties waarmee we ons onderscheiden in de natuursteensector.

PROFESSIONEEL ADVIES EN AFTER-SALES SERVICE

Ben je een architect, ontwerper, tuinarchitect of bouwadviseur? Onze architect-consultants denken creatief met je mee. Ze staan tot je beschikking met adequaat advies, van bij het creatieve proces tot in de finale uitvoering van het project.

Ben je steen- of marmerhouwer? Ons commerciële team begeleidt je graag naar de meest geschikte technische oplossingen en materiaal- of productkeuze. 

Particulieren kunnen altijd terecht bij ons netwerk van steen- en marmerhouwers. Hun knowhow en expertise brengen uw projecten gegarandeerd tot leven en helpen u naar de juiste keuze.

NBS besteksystematiek, bestekboek, projectbestek, korttekst, paragraaf, subparagraaf, werksoorten, werksoortenmethodiek, stabu, architect, interieurarchitect, aannemer, 

CARRIÈRES DU HAINAUT

Rue de Cognebeau, 245
B-7060 Soignies - België
T + 32 (0)67 34 78 00
info@carrieresduhainaut.com

Over ons

Contacteer ons