top of page
celdex banner.jpg

CELDEX

Sinds 1983 zijn wij als familiebedrijf toegewijd aan de productie van kunststofschuim afdichtingsproducten die uitblinken in thermische en akoestische isolatie, evenals water-, stof-, slagregen- en luchtdichtheid. Of het nu gaat om Vulstroken, Vulblokken, Stelkozijnband of een Meterkast Manchet, ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor diverse toepassingen.

Met een hecht team van medewerkers en een uitgebreid machinepark van 11.000 m2, produceren we dagelijks maatwerkoplossingen onder één dak. Onze buitendienstmedewerkers zijn nauw betrokken bij de klant, waarbij zij advies, training en kwaliteitsborging verzorgen. Dit persoonlijke contact stelt ons in staat om de marktbehoeften te begrijpen en passende oplossingen te bieden, en zo zorgen we ervoor dat onze oplossingen tijdig bij de klant worden geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

  1. Maatwerk: Met onze expertise en geavanceerde machinefaciliteiten leveren wij flexibele maatwerkoplossingen met korte communicatielijnen.

  2. Kwaliteit & Duurzaamheid: Naast maatwerk streven wij naar hoge kwaliteit en duurzaamheid in al onze producten, met het oog op een energiezuinige toekomst zonder concessies aan comfort.

  3. Continu Innoveren: Als innovatieve producent ontwikkelen wij voortdurend oplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten, en we anticiperen op kansen in de markt om (luchtdichte) oplossingen te bieden die aan de behoeften van de markt voldoen.

Ons persoonlijke contact, gecombineerd met onze toewijding aan maatwerk, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, maakt ons een sterke partner voor zowel de toeleverende prefab industrie als bouwprojecten.

CELDEX

celdex logo klein.jpg

Mijlstraat 18

5281 LL 

Boxtel

0411 682 400
sales@celdex.nl
www.celdex.nl

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.gif

NBS besteksystematiek werksoortenclassificatie werksoorten SRW bestek bestekken bestekboek stabu bestek archicad revit

bottom of page