top of page
celdex banner.jpg

CELDEX

Wie is Celdex?

Celdex is producent van kunststofschuim afdichtingsproducten. Sinds 1983 zien wij het als ons vak om producten te ontwikkelen die thermisch en akoestisch, water-, stof- en slagregendicht en luchtdicht zijn. Of het nu gaat om  Vulstroken of VulblokkenStelkozijnband of een Meterkast Manchet. Wij bieden een breed assortiment aan voor vele toepassingen.

Maatwerk

Met onze expertise en ons uitgebreide machinepark hebben wij al vele klanten kunnen voorzien van maatwerk oplossingen. De grote diversiteit aan grondstoffen en bewerkingen stellen ons in staat om alles in eigen huis te kunnen ontwikkelen, wat resulteert in flexibiliteit en korte lijnen.

Naast maatwerk zijn ook hoge kwaliteit en duurzaamheid belangrijke eigenschappen van onze producten. Wij geloven in een toekomst waarin energieverlies zoveel mogelijk wordt voorkomen zonder dat dat ten koste gaat van comfort. Duurzame maatwerk afdichtingsproducten zullen daarin een essentiële rol spelen.

 

Continu innoveren

Als innovatieve producent van afdichtingsproducten ontwikkelen wij oplossingen die waarde creëren voor onze klanten. Door continu te innoveren en kansen te zien in de markt, zijn wij in staat (luchtdichte) oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoefte van de markt. Voor zowel de toeleverende prefab industrie als op de bouwprojecten zelf zijn inmiddels diverse slimme oplossingen ontwikkeld.

CELDEX

celdex logo klein.jpg

Mijlstraat 18

5281 LL 

Boxtel

0411 682 400
sales@celdex.nl
www.celdex.nl

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.gif

NBS besteksystematiek werksoortenclassificatie werksoorten SRW bestek bestekken bestekboek stabu bestek archicad revit

bottom of page