top of page
cepezed banner.jpg
CEPEZED.png

CEPEZED

Cepezed is een bureau dat sinds 1973 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van moderne en tijdloze gebouwen. Hun gevarieerde portfolio omvat projecten op het gebied van wonen, werken, zorg, ontspanning, infrastructuur en bouwproducten.

De gebouwen van Cepezed zijn ontworpen om een gevoel van luchtigheid en ruimte te bieden, waardoor mensen zich zowel vrij als geborgen voelen. Dankzij de flexibiliteit en circulariteit van de ontwerpen kunnen ze op verschillende manieren worden gebruikt. De opzet en indeling van de gebouwen wijken vaak af van traditionele bouwwerken.

Cepezed zet in op efficiëntie en minimaliseert materiaalgebruik door logische en super-efficiënte indelingen van de gebouwen. Prefabricage, droge assemblage en slim gebruik van menskracht, materialen en financiën zijn de standaard. Het bureau streeft naar duurzame praktijken, zoals het toenemende gebruik van bio-based en natuurinclusieve elementen, energiezuinige installaties en circulaire ontwerpen die harmonieus samengaan met de omgeving.

Met een team van architecten, bouwtechnologen, ingenieurs en bedrijfsonderdelen zoals cepezedprojects, cepezedbouwteam en cepezedinterieur biedt Cepezed een alles-in-één oplossing voor ontwikkeling, realisatie en interieurdesign van gebouwen. Daarnaast publiceert Cepezed regelmatig informatieve en rijk geïllustreerde publicaties over hun werk en deelt partner Ronald Schleurholts prikkelende columns over diverse onderwerpen in de bouwindustrie. Het bureau en zijn gebouwen hebben erkenning ontvangen voor diverse aspecten, waaronder circulariteit, duurzaamheid, bouwtechniek, innovatie en ruimtelijke kwaliteit.

CEPEZED

cepezed.jpg

Ezelsveldlaan 61

2611 RV

Delft

020 60 60 742
post@cepezed.nl

www.cepezed.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
linkedin icoon.png

PROJECTEN

UITGELICHT

Gorter Almere.jpg

CEPEZED - Internationale School Almere

bottom of page