top of page

H72

HEF- EN HIJSINSTALLATIES

CLT HOLLAND

Car Lift Technologies (CLT) is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de fabricage en montage van bovengrondse (UPparkers) en ondergrondse (DOWNparkers) parkeerliftsystemen. Het bedrijf bestaat uit een team van gepassioneerde technici met een hart voor het bedrijf en product.

Het bedrijf is opgericht door twee specialisten die liefde hebben voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, veilige en betrouwbare autoliften

Werken bij of met CLT?

wij zijn voortdurend op zoek naar samenwerking en collega’s. neem gerust contact met ons op.

 

Waarom een CLT autolift?

Een ruimtebesparende parkeeroplossing

Car Lift Technologies (CLT) biedt high-tech parkeeroplossingen voor particulieren en bedrijven in het binnenstedelijk gebied alsook in het hoger segment luxe woonhuizen.

Veilig parkeren met de uiterst betrouwbare autolift

Een CLT autolift is uiterst hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar. Voortdurend zien we toe op technologische innovaties om onze diverse ontwerpen te evalueren en te verbeteren. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit. Iedere autolift is ontworpen en gefabriceerd volgens internationale erkende veiligheidsnormen.

 

Een high-tech autolift geheel aangepast aan uw wensen 

Het CLT parkeersysteem is breed toepasbaar en kan geheel aan uw specifieke wensen of afmetingen worden aangepast en worden voorzien van diverse high-tech opties. Tevens zijn de meeste parkeersystemen ook toegankelijk voor de elektrische rijder door het optionele FILLIE laadsysteem.  Daarnaast is elk systeem zo ontworpen dat het met een beperkte bouwvergunning en binnen een zeer korte uitvoeringsduur realiseerbaar is.

 

 

Ons Proces

Een parkeerlift die voldoet aan uw persoonlijke behoefte.

Om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten wordt elke parkeerlift op maat gemaakt. Hiervoor maken we samen met u een persoonlijk ontwerpplan. Onze werkwijze kent 7 fases:

  • Overleg: Uw parkeerbehoeften vormen de basis voor uw parkeerlift. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Zaken omtrent de manier waarop u uw parkeerlift wilt gaan gebruiken, garagestructuur, afmetingen en bouweisen komen aan bod.

  • Projectvoorstel: Na het eerste consult gaan we aan de slag met de concepttekening van uw parkeerlift en bereiden we een gepersonaliseerd projectvoorstel voor.

  • Ontwerp: Als u het voorstel voor uw garagelift heeft geaccepteerd, finaliseren we het ontwerp.

  • Goedkeuring: Na het zetten van uw handtekening en het voldoen van de aanbetaling, starten we met het echte werk: de productie van uw parkeerlift.

  • Productieproces: Onze hoogwaardige professionals bouwen uw parkeerlift met superieur vakmanschap en aandacht voor detail.

  • Transport: Het autonome Downpaker product wordt kant en klaar geleverd in een betonnen kelderbak. Het Upparker product wordt op locatie in elkaar gezet. We zetten alles in het werk om uw parkeerlift op het afgesproken tijdsstip klaar voor gebruik op te leveren.

  • Installatie: En dan is het moment daar: met uiterste nauwkeurigheid gaan onze technici aan de slag met de installatie van uw parkeerlift. Een downparker duurt gemiddeld 3-5 werkdagen voor oplevering. Een upparker parkeersysteem bouwen wij op locatie meestal binnen een werkdag. Tot slot demonstreren wij het systeem en bent u vrij om de voordelen van de parkeerlift zelf te ervaren.

CLT HOLLAND

clt logo klein.jpg

Adres: Aphroditestraat 83

Postcode: 5047TW

Plaats: Tilburg

T: 013-2086971
E: info@cltholland.com
W: www.cltholland.nl

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

Producten

Down-Parker Tuin & Oprit

Er is ruimte voldoende op de oprijlaan, maar je wil de spiksplinternieuwe bolide of kostbare oldtimer, die je niet dagelijks gebruikt, niet prominent voor de deur parkeren? Met een druk op de knop verdwijnt de auto naar een veilige plek in een onzichtbare geconditioneerde kluis onder de grond en komt het ontwerp van de tuinarchitect weer volledig tot zijn recht.

Down-Parker Woning

Er is niet voldoende ruimte op de oprijlaan voor al uw auto’s maar wel in uw kelder onder uw huis. Wij maken uw bestaande kelder of nieuwbouwkelder toegankelijk voor uw autoverzameling. Wel zo veilig gezien de ingang zodoende niet zichtbaar is van buitenaf. Met een druk op de knop verdwijnt de auto naar een veilige plek in de kelder onder uw huis en is uw kostbare bezit altijd dichtbij en veilig opgeborgen.

Down-Parker Projectbouw

Als projectontwikkelaar of architect bent u genoodzaakt om te voldoen aan de parkeernorm waarmee aangegeven wordt hoeveel parkeerplaatsen vereist zijn per eenheid of oppervlakte. Met name in het stedelijk gebied ligt hierin steeds vaker een grote uitdaging. Het is simpel; hoe minder parkeerplekken, hoe meer ruimte u overhoudt voor bebouwing. Zou het niet fantastisch zijn als u met één specifiek parkeersysteem uw project maximaal kan benutten in rendement en uitstraling.

Projecten