top of page

H72

HEF- EN HIJSINSTALLATIES

CLT HOLLAND

Over CLT

Car Lift Technologies (CLT) is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de fabricage en montage van bovengrondse (UPparkers) en ondergrondse (DOWNparkers) parkeerliftsystemen. Het bedrijf bestaat uit een team van gepassioneerde technici met een hart voor het bedrijf en product.

Het bedrijf is opgericht door twee specialisten die liefde hebben voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, veilige en betrouwbare autoliften

Werken bij of met CLT? wij zijn voortdurend op zoek naar samenweking en collega’s. neem gerust contact met ons op.

 

Waarom een CLT autolift?

Een ruimtebesparende parkeeroplossing

Car Lift Technologies (CLT) biedt high-tech parkeeroplossingen voor particulieren en bedrijven in het binnenstedelijk gebied alsook in het hoger segment luxe woonhuizen.

Veilig parkeren met de uiterst betrouwbare autolift

Een CLT autolift is uiterst hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar. Voortdurend zien we toe op technologische innovaties om onze diverse ontwerpen te evalueren en te verbeteren. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit. Iedere autolift is ontworpen en gefabriceerd volgens internationale erkende veiligheidsnormen.

Een high-tech autolift geheel aangepast aan uw wensen 

Het CLT parkeersysteem is breed toepasbaar en kan geheel aan uw specifieke wensen of afmetingen worden aangepast en worden voorzien van diverse high-tech opties. Tevens zijn de meeste parkeersystemen ook toegankelijk voor de elektrische rijder door het optionele FILLIE laadsysteem.  Daarnaast is elk systeem zo ontworpen dat het met een beperkte bouwvergunning en binnen een zeer korte uitvoeringsduur realiseerbaar is.

 

 

CLT HOLLAND

clt logo klein.jpg

Aphroditestraat 83

5047TW

Tilburg

013-2086971
info@cltholland.com
www.cltholland.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

Down-Parker Tuin & Oprit

Er is ruimte voldoende op de oprijlaan, maar je wil de spiksplinternieuwe bolide of kostbare oldtimer, die je niet dagelijks gebruikt, niet prominent voor de deur parkeren? Met een druk op de knop verdwijnt de auto naar een veilige plek in een onzichtbare geconditioneerde kluis onder de grond en komt het ontwerp van de tuinarchitect weer volledig tot zijn recht.

Down-Parker Woning

Er is niet voldoende ruimte op de oprijlaan voor al uw auto’s maar wel in uw kelder onder uw huis. Wij maken uw bestaande kelder of nieuwbouwkelder toegankelijk voor uw autoverzameling. Wel zo veilig gezien de ingang zodoende niet zichtbaar is van buitenaf. Met een druk op de knop verdwijnt de auto naar een veilige plek in de kelder onder uw huis en is uw kostbare bezit altijd dichtbij en veilig opgeborgen.

Down-Parker Projectbouw

Als projectontwikkelaar of architect bent u genoodzaakt om te voldoen aan de parkeernorm waarmee aangegeven wordt hoeveel parkeerplaatsen vereist zijn per eenheid of oppervlakte. Met name in het stedelijk gebied ligt hierin steeds vaker een grote uitdaging. Het is simpel; hoe minder parkeerplekken, hoe meer ruimte u overhoudt voor bebouwing. Zou het niet fantastisch zijn als u met één specifiek parkeersysteem uw project maximaal kan benutten in rendement en uitstraling.

PROJECTEN

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS

DOWNPARKER TUIN EN OPRIT (EN 1570-1) TYPE: CLT-DN2PC65/2.400.

DOWN-PARKER , WONING (EN 1570-1) TYPE: CLT-DN2PC65/3200

DOWN-PARKER , MULTI GARAGE (EN 1570-1) TYPE: CLT-PTP.

DOWN-PARKER , PREFAB (EN 1570-1) TYPE: CLT-PTP.

2 KOLOMS ENKELE PARKEERLIFT, \Type: UP2KC23/2100. \Type:UP2KC27/2100. \Type: UP2KC30/2100. \Type.....

4 KOLOMS ENKELE PARKEERLIFT, \Type: UP4KC27/1900. \Type: UP4KC36/1900. \Type.....

4 KOLOMS DUBBELE PARKEERLIFT, \Type: UP4K2PC30/custom. \Type.....

4 KOLOMS DRIEVOUDIGE PARKEERLIFT, \Type: UP2x4K2PC27/3500. \Type.....

4 KOLOMS AUTOLIFT, \Type: UP4K1PC27/2700. \Type.....

LAATSTE NIEUWS

IMG_1064.jpg
IMG_1067.jpg

 Project Van Hooff

 

Wat een beauty! Ook de lift😉. Middels deze downparker is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de showroom bij Van Hooff te Elshout, in- en verkoop van exclusieve auto's. Ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk. Bekijk onze website voor al onze mogelijkheden.

bottom of page