top of page
COMHAN banner.jpg
logo comhan.jpg

COMHAN HOLLAND

Comhan biedt een scala aan redenen waarom klanten voor hun diensten en producten zouden moeten kiezen:

  1. Uitgebreide ervaring en expertise: Met meer dan 70 jaar ervaring in de industrie, beschikt Comhan over diepgaande kennis en expertise op het gebied van aluminiummaterialen en -systemen.

  2. Ruime voorraad: Het bedrijf biedt een breed assortiment aan aluminiumplaten, profielen en systemen direct uit voorraad, waardoor klanten snel en efficiënt kunnen worden bediend, ongeacht de omvang van hun behoeften.

  3. Maatwerkoplossingen: Comhan biedt niet alleen standaardproducten, maar kan ook op maat gemaakte oplossingen leveren om aan specifieke eisen en wensen van klanten te voldoen. Dit omvat ook geavanceerde 3D-plaat- en profielbewerkingsmogelijkheden.

  4. Innovatie in visuele communicatie: Als pionier op het gebied van aluminium in visuele communicatie, heeft Comhan bijgedragen aan de ontwikkeling van slimme en eigentijdse oplossingen voor diverse toepassingen, zoals XXL-spansystemen en gevelbedekking.

  5. Kwaliteit, service en concurrentiële prijzen: Comhan staat bekend om zijn inzet voor kwaliteit, klantenservice en concurrerende prijzen, waardoor klanten kunnen vertrouwen op consistente prestaties en waarde voor hun geld.

  6. Klantspecifieke oplossingen: Naast standaardproducten biedt Comhan ook klantspecifieke speciaalsystemen en bewerkingen, waardoor klanten een op maat gemaakte benadering kunnen krijgen voor hun unieke projecten en behoeften.

Kortom, door te kiezen voor Comhan krijgen klanten toegang tot een betrouwbare partner met een lange staat van dienst, die hoogwaardige aluminiumproducten en oplossingen biedt die voldoen aan de diverse eisen van de bouw, industrie en visuele communicatie.

 

 

COMHAN HOLLAND

comhan logo klein.jpg

Amsterdamseweg 27

1422 AC

Uithoorn

0297 513 636
comhan@comhan.com
www.comhan.com

  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

aluminium_h-profiel_w-grimage.jpeg

ALUMINIUM PROFIELEN (STANDAARD)

 

Bij Comhan vindt u een ruim assortiment aan standaard aluminium profielen. Zo leveren wij onder andere aluminium constructie profielen en extrusie profielen. Zoekt u een aluminium geanodiseerd profiel? Ook dat vindt u in ons ruime assortiment aan profielen. Op verzoek kunnen we bovendien aluminium op maat voor u maken. Denk aan een aluminium buis op maat.

gevel_kwaliteit_5005_en_aw-5005_h24_czk_w-image1.jpeg

ALUMINIUM PLATEN (STANDAARD)

 

Bij Comhan vindt u een ruim assortiment aan standaard plaatwerk zoals aluminium constructieplaten en gevelkwaliteit platen. Daarnaast leveren wij onder andere blank geanodiseerde platen, aluminium composiet platen, gelakte aluminium platen en aluminium traanplaten. Ook kunt u bij ons terecht voor Stainless Steel Look (SSL) platen: aluminium platen met een RVS look en tegelijkertijd alle grote voordelen van aluminium.

Heeft u maatwerk nodig en zoekt u een aluminium plaat op maat? Naast de standaard platen en speciaal platen bieden wij ook aluminium op maat aan.

lichtbak_systemen_lightbox_171_201_st_w-image1.jpeg

SIGN SYSTEMEN

 

Bij Comhan vindt u een ruim assortiment aan aluminium sign systemen. Denk aan textielframes en doek-spansystemen voor buiten. Of zoekt u een aluminium bewegwijzering systeem? Ook dat vindt u in ons ruime assortiment aan aluminium sign systemen. Op verzoek kunnen we ook systemen voor u op maat maken. Lees meer op: Aluminium op maat

lekdorpel_w-grimage.png

BOUW SYSTEMEN

 

Bij Comhan vindt u een ruim assortiment aan aluminium bouw systemen en aluminium zetwerk. Denk aan aluminium waterslagen. Of zoekt u aluminium gevelbekleding? Ook dat vindt u in ons ruime assortiment aan aluminium bouw systemen. Op verzoek kunnen we ook systemen voor u op maat maken. Denk aan zonwering onderdelen op maat. Lees meer op: Aluminium op maat

20210507_071634_profielbewerkingen_w-grimage.png

ALUMINIUM OP MAAT

Aluminium op maat laten maken? Dat kan uitstekend bij Comhan Holland B.V. U vindt bij ons niet alleen een ruim assortiment aan aluminium profielenaluminium platen en aluminium buizen, maar u kunt deze ook gelijk volledig naar wens laten bewerken. Onze mogelijkheden rondom aluminium op maat omvatten vrijwel alle voorkomende 3D (CNC) plaat- en profielbewerkingen. Alle bewerkingen worden bij ons in huis uitgevoerd, aan de hand van uw verzoeken en tekeningen.

We besparen u graag de nodige tijd en moeite. Bovendien is ons maatwerk ideaal wanneer u de gewenste bewerkingsmogelijkheden zelf niet in huis heeft. Naast de diverse bewerkingen kunt u bij ons ook terecht voor de juiste voorbehandeling van het aluminium. Van brute (onbehandeld) tot geanodiseerd of gepoedercoat / gelakt aluminium, elke mate van afwerking is bij ons mogelijk.

sign catalogus.jpg

COMHAN SIGN CATALOGUS

COMHAN Platen en profielen-1.jpg

PLATEN EN PROFIELEN CATALOGUS

bottom of page