top of page

COSENTINO

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert.

Deze doelstelling is mogelijk dankzij baanbrekende en toonaangevende merken in hun respectievelijke segmenten zoals Silestone, Dekton en Sensa by Cosentino. Technologisch geavanceerde oppervlakken die het mogelijk maken unieke omgevingen en ontwerpen te creëren voor thuis en openbare ruimtes.

Visie

Toonaangevend zijn in de wereldwijde markt van oppervlakken door innovatieve architecturale oplossingen te ontwerpen die design, waarde en inspiratie bieden aan de levens van onze klanten.

Missie

De missie van Cosentino Group is om een toonaangevend bedrijf te zijn dat op verantwoorde wijze hoogwaardige en innovatieve oppervlakken voor de architectonische en designwereld ontwerpt.

Doel

Mensen inspireren met innovatieve en duurzame ruimtes.

COSENTINO

cosentino.jpg

Adres: Florijn 6

Postcode: 5751 PC

Plaats: Deurne

T: 0493-326910
E: info.nl@cosentinogroup.net
W: www.cosentino.com/nl-nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
fachada-ve (1).jpg

Technische en innovatieve oplossingen voor al jouw behoeften

Technische en innovatieve oplossingen voor al jouw behoeften

Bitmap_1x-1.jpg

VLOEREN

Dekton-Bathroom-Sky-600x376 (1).jpg

BADKAMERS

Vanderlyle-restaurant-Dekton-7-600x425.jpg

WERKBLADEN

Dekton-Wall-11-1-600x400.jpg.webp

BEKLEDING

Bitmap_1x-5.jpg

GEVELS

07_00_Nuestras-marcas.jpg

Cosentino: Vooraanstaande merken in architectuur en design

Bij Cosentino richten wij ons op de behoeften van architectuur- en designprofessionals. Van natuursteen tot ultracompacte oppervlakken; de Cosentino product portfolio is je bondgenoot in de creatie van werkbladen, wand- en meubelbekleding, gevels en tegels, met garanties tot 25 jaar.

marca_silestone.jpg
logo-silestone-new.png.webp

Silestone® staat voor schoonheid en elegantie en is beschikbaar in een grote reeks kleuren

Silestone® is ons meest vooraanstaande merk. Het is een product dat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts bestaat, en biedt schoonheid én superieure duurzaamheid. Daarom is het ideaal voor gebruik voor binnentoepassingen zoals werkbladen, wandbekleding, spoelbakken, douchebakken en vloeren.

Silestone® komt in meer dan 90 kleuren en 2 plaatafmetingen (306 x 140 cm en 325 x 159 cm). Het is bestand tegen vloeistoffen en krassen en is behandeld met een speciale oppervlaktebehandeling met N-BOOST technologie, die de reiniging en het onderhoud vereenvoudigt en glans intensiveert.

DEKTON.png

Dekton® staat voor duurzaamheid en bestendigheid voor alle toepassingen

Dekton® is het ideale ultracompacte materiaal voor de bekleding van allerlei oppervlakken, het resultaat van de constante innovatie van het bedrijf. Het wordt geproduceerd door een exclusief sinteringsproces: elementen zoals porselein, glas en kwarts worden gecombineerd en creëren een zeer bestendig en vrijwel niet-poreus materiaal.

Door de duurzaamheid, kras-, vlek- en uv-bestendigheid en bestendigheid tegen thermische schokken is het een ongeëvenaard product voor zowel het interieur als het exterieur. Het is beschikbaar in meer dan 50 kleuren en in grote platen tot 3200 x 1440 mm met diktes van 4 mm tot 30 mm.

dekton moone.jpg
marca_sensa.jpg
SENSA.png

Sensa is vlekbestendig natuursteen

Het bevat een exotische selectie van natuursteen uit Brazilië en India, veroorzaakt door natuurlijke sedimentatie gedurende duizenden jaren. In tegenstelling tot traditionele natuursteen bevat Sensa een exclusieve vlekwerende bescherming die voorkomt dat vloeistoffen het oppervlak binnendringen, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in keukens en badkamers.

Met een minimumafmeting van 2,5 x 1,5 cm is dit materiaal bestand tegen krassen en thermische schokken, eenvoudig te reinigen en gecertificeerd voor voedselcontact, waardoor het geschikt is als keukenwerkblad.

SCALEA.png

Natuursteen is uniek en onvervangbaar

Natural Stone by Cosentino omvat een breed natuursteenassortiment: marmers, granieten, leisteen en travertijn. Ze zijn hitte- en uv-bestendig, waardoor ze kleurvast en zeer duurzaam zijn. Er zitten meer dan 200 kleuren in ons natuursteenassortiment, welke veel toegepast worden in badkamers, ruimtes met veel verkeer en gevels.

marca_natural_stone.jpg

UITGELICHT

cosentino buitentuin-1.png
bottom of page