top of page
cummulus banner.jpg

CUMULUS ENGINEERS IN HUMIDIFICATION

RUIM 25 JAAR ERVARING

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van bevochtiging behoort Cumulus tot een van de meest ervaren leveranciers van adiabatische bevochtiging. Het zal u niet verbazen dat in een niche markt als bevochtiging is deze kennis van onschatbare waarden is bij het bieden van de juiste oplossing voor onze klanten.

FLEXIBEL

Voor veel van onze klanten is bevochtiging essentieel voor het productieproces. Een vertraging van een levering zorgt voor grote problemen. Daarom vinden te werken we met korte lijnen zodat we snel kunnen beslissen en handelen. Om dit te waarborgen houden we alles in eigen beheer zodat we u altijd snel kunnen ondersteunen.

MAATWERK

Door onze ervaring weten we dat u natuurlijk niet op zoek naar een product maar een oplossing. Dit vraagt vaak om maatwerk, doordat wij alles zelf ontwerpen en produceren zijn we instaat dit voor u te realiseren. Daarom krijgt u bij ons ook geen product maar een oplossing!

ONE STOP SHOP

Bevochtiging is een proces waarbij veel fout kan gaan en de fouten grote gevolgen kunnen hebben. Het is dan ook onze visie dat er het beste gewerkt kan worden met 1 partner. Geen gedoe met vele leveranciers die naar elkaar wijzen, maar de gehele installatie uit 1 hand. Om dit te realiseren bieden we u de waterbehandeling en de bevochtiging, montage en after service. Zodat u wordt ontzorgt en zich kunt richten op uw core business terwijl wij uw vochthuishouding verzorgen, zeker en zonder zorgen!

TOP TECHNOLOGIE

Het is onze visie dat een bevochtiging voor vele jaren een onderdeel is van uw klimaat installatie. Dit is alleen te realiseren door te werken alleen met hoogwaardige producten en merken. Cumulus werkt alleen met topmerken zodat u verzekerd bent van een onderhoudsarme en bedrijfszekere installatie!

CUMULUS

cumulus logo.jpg

Korte Beijerd 3a

5431 NP 

Cuijk

0485 47 88 55
info@cumulus.nl
www.cumulus.nl

bottom of page