dauby logo.jpg

DAUBY

dauby logo1.jpg

Adres: Uilenbaan 86

Postcode: B-2160

Plaats: Wommelgem (B)

T: 0032-33541686
E: info@dauby.be
W: www.dauby.be

Dauby

Dauby is importeur van exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag uit Europa. Omdat we steeds inspelen op jouw behoeftes, hebben we de collecties uitgebreid met een groot aanbod aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers.

Dit alles in dezelfde natuurlijke materialen en gegoten in zandmallen. We bieden je een totaalpakket aan, zodat jouw interieur volledig in dezelfde stijl kan worden ingericht.
 

Dauby is gespecialiseerd in zowel handgemaakt retrobeslag als designbeslag van top-ontwerpers.

Design

Naast een uitgebreid gamma aan retrobeslag, heeft Dauby ook een uitgebreid assortiment design met modellen ontworpen door topdesigners.

Grote namen zoals Phillipe Starck, Dirk Ploos van Amstel, Hannes Wettstein, Enrico Baleri, Ricardo Dalisi, Marcello Cutino, Fabrizio Cester, Brian Sironi, Luigi BarolI zijn de ontwerpers van het deur- en raambeslag uit ons designgamma.

 

De strakke vormgeving en materialen zoals chroom, nikkel, en inox zorgen voor klasse en strakheid in je interieur.

Maar ook bij het design blijft Dauby niet stilzitten. Het Italiaans design innoveert telkens weer, en brengt een heel gamma aan nieuwe uitvoeringen op de markt.

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.