top of page
Stalen-deuren-met-getint-glas.jpg

DE ROOY METAALDESIGN

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen binnendeuren? De stalen deuren van De Rooy kenmerken zich door hun perfecte afwerking. We maken stalen deuren voor liefhebbers van een prachtig interieur. Het is niet voor niets dat wij een octrooi hebben op de manier waarop we stalen frames (zónder lasnaden!) maken. Kwaliteit én vakmanschap, dat kenmerkt ons en dat ziet u terug in iedere stalen deur. Al meer dan 125 jaar.

Tijdloos design

Stalen binnendeuren zijn in iedere woning een échte eyecatcher. Ze zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van het natuurlijke zonlicht dat een woning binnenvalt. Stalen deuren geven een ruimte een open karakter en maken het tegelijkertijd mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten. Zo creëert u de prachtigste interieurs. De ruimtes ogen groter en zijn een stijlvolle aanvulling in ieder interieur. Dit maakt stalen deuren geschikt voor zowel klassieke jaren ’30 woningen als de moderne woningen.

Creatieve, maatwerk vlakverdeling

Bij De Rooy Steel Doors heeft u de keuze uit een flink aantal stalen deur ontwerp. Creativiteit kent geen grenzen en geen verzoek is ons te gek. Stalen binnendeuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen of zelfs in schuine vakken. U kunt kiezen uit één van onze modellen, die u ook terug kunt zien in onze showroom. Liever zelf aan de slag met een ontwerp? Dan is dat uiteraard mogelijk. Ronde vormen, unieke lijnen of opvallende vlakverdelingen: wij adviseren u graag om het perfecte ontwerp te creëren.

Stalen deuren in elke gewenste kleur

Bij De Rooy Steel Doors kunt u uw stalen deur in elke gewenste kleur krijgen. Zo kunt u kiezen uit onze Design Colour Coatings, onze exclusieve Royor coatings en alle mogelijke RAL-kleuren. Van klassiek zwart tot stralend wit en van levendig brons naar een diepe koperkleur: alles is mogelijk.

DE ROOY METAALDESIGN

de rooy.jpg

Bastion 67

3905 NJ

Veenendaal

tel:+31318573231
info@derooymetaaldesign.nl
www.derooymetaaldesign.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
linkedin icon.gif

STALEN TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. Stalen deuren zijn échte blikvangers in iedere woning of pand. Het past in ieder interieur, van modern tot klassiek. Bij De Rooy Steel Doors maken we met veel passie en vakmanschap onze stalen taatsdeuren, speciaal voor u op maat gemaakt. Dit vakmanschap ziet u terug in iedere deur. Geen lasnaden, perfecte afwerking én kwaliteit. Dat kunt u verwachten van een stalen taatsdeur van De Rooy Steel Doors.

 

Een stalen taatsdeur op maat is een bijzondere deur die naar beide zijden kan openen. Zeer praktisch bij het in- en uitlopen van de ruimte. Daarnaast geven taatsdeuren een kamer en suite gevoel met een moderne uitstraling. Wij maken gebruik van het taatsmechanisme van FritsJurgens, dat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit. Om deze redenen zijn onze stalen taatsdeuren erg geliefd bij onze klanten.

Benieuwd naar wat een stalen taatsdeur eigenlijk is? Lees dan verder op deze pagina. Wil je liever direct inspiratie op doen? Bekijk dan onze voorbeelden of kom langs in onze showroom. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van staal!

Stalen-deuren-in-opvallende-villa-ontworpen-door-Osiris-Hertman-8-960x640.jpg.webp

STALEN SCHUIFDEUREN

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend. Waar u stalen schuifdeuren in het verleden alleen in industriële omgevingen zag, worden stalen schuifdeuren tegenwoordig ook in woningen gebruikt. Of de ruimte nu klassiek of modern is ingericht, een stalen binnen schuifdeur past altijd. Plaats bijvoorbeeld stalen deuren in de woonkamer of in uw hal. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van stalen schuifdeuren van De Rooy.

Wist u dat u uw stalen schuifdeuren op maat kunt samenstellen? Hierbij heeft u de keuze uit diverse productdetails om de deur echt ‘eigen’ te maken. Met onder meer de keuze uit deurbeslag, vlakverdeling en profielen heeft u een breed scala aan keuzes. Daarnaast, niet te vergeten, heeft u ook nog de keuze voor de kleur van de poedercoating. Dit is bij ons mogelijk in elke RAL-kleur!

Verder kunt u ook kiezen voor een luxueuze bronzen of gouden laag op de stalen deur. En wat dacht u van prachtige witte stalen deuren? Wilt u echt een unieke deur? Dan kunt u zelfs kiezen voor stalen schuifdeuren op maat met lederen elementen. Hiervan vindt u in Ederveen een prachtig voorbeeld.

Enkele-deuren.jpg

STALEN SCHARNIERDEUREN

Met stalen deuren van De Rooy Metaaldesign bent u voorzien van een stevige en kwalitatief hoogwaardig draaimechanisme. Bijzondere aan onze stalen scharnierdeuren is dat de frames van de scharnierdeuren geen lasnaden hebben. Hierdoor zijn de deuren erg sterk. Bekijk bijvoorbeeld dit project bij Van der Valk Enschede, waar onze stalen scharnierdeuren dagelijks door honderden mensen gebruikt worden.

DEURSCHARNIEREN

Een scharnierdeur opent naar één zijde van de deur en is aan de zijkant van het kozijn bevestigd. Onze scharnieren zijn gelagerd en uitgevoerd in RVS en kunnen in de kleur van de deur geleverd worden. Een scharnierdeur sluit in het stalen kozijn.

Stalendeuren-Kaageiland00005-1751x1312.jpg
bottom of page