top of page

DE ROOY METAALDESIGN

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
linkedin icon.gif
de rooy.jpg

Adres: Bastion 67

Postcode: 3905 NJ

Plaats: Veenendaal

T: tel:+31318573231
E: info@derooymetaaldesign.nl
W: www.derooymetaaldesign.nl

De Rooy metaaldesign

 

OVER DE ROOY METAALDESIGN

 

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

PRODUCTEN

Hoevelaken-3-1.jpg

Stalen deuren voor binnen

Een mooie glazen binnendeur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Ook in kantoren geven stalen deuren een extra touch aan de inrichting. Ze geven een robuuste uitstraling met een klassiek industriële twist. Stalen deuren van De Rooy zijn geliefd bij interieurontwerpers, omdat we de ideale combinatie bieden tussen standaard- en maatwerk. De Rooy Metaaldesign helpt u graag door uw idee tot werkelijkheid te maken. Heeft u misschien een andere toepassing voor stalen deuren in gedachten? Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bekijken samen in onze showroom wat de beste mogelijkheid is voor uw deur.

Wilt u een offerte aanvragen?

We maken graag een ontwerp op maat voor u, maar met onze speciale website stalen-binnendeuren.nl kunt u dat ook zelf doen.

offerte button.jpg

PROJECTEN