top of page

DE ROOY METAALDESIGN

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
linkedin icon.gif
de rooy.jpg

Bastion 67

3905 NJ

Veenendaal

tel:+31318573231
info@derooymetaaldesign.nl
www.derooymetaaldesign.nl

De Rooy metaaldesign

 

OVER DE ROOY METAALDESIGN

 

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

PRODUCTEN

Hoevelaken-3-1.jpg

Stalen deuren voor binnen

Een mooie glazen binnendeur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Ook in kantoren geven stalen deuren een extra touch aan de inrichting. Ze geven een robuuste uitstraling met een klassiek industriële twist. Stalen deuren van De Rooy zijn geliefd bij interieurontwerpers, omdat we de ideale combinatie bieden tussen standaard- en maatwerk. De Rooy Metaaldesign helpt u graag door uw idee tot werkelijkheid te maken. Heeft u misschien een andere toepassing voor stalen deuren in gedachten? Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bekijken samen in onze showroom wat de beste mogelijkheid is voor uw deur.

Wilt u een offerte aanvragen?

We maken graag een ontwerp op maat voor u, maar met onze speciale website stalen-binnendeuren.nl kunt u dat ook zelf doen.

offerte button.jpg

PROJECTEN

stalen trap.jpg

Stalen trappen, een functionele oplossing of een design element?

Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspand, kantoor of voor uw huis? Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaaldesign. Wij hebben jaren ervaring met trappen in elke vorm en stijl. Eén ding is zeker, met een De Rooy stalen trap haalt u iets unieks in huis. Voor iedere klant heeft een trap een andere betekenis. In een kantoor past bijvoorbeeld een heel andere trap dan in een woning. Naast de trapvorm, wordt een trap in een zakelijke omgeving veel zwaarder belast dan een trap bij u in huis. Daarom adviseren we u op maat. Wilt u weten welke trap voor u de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een stalen trap van De Rooy? Bel dan via telefoonnummer 0318-573231 of stuur ons een email.

PROJECTEN

bottom of page