top of page
DecoLegno-Header-S185-Quercia-PAW021-Volcano.jpeg

DECOLEGNO

PASSENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK INTERIEURS 

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen. 

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. 

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met de solid surface collectie van Durasein®. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

De HPL Specials collectie is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak in de showroom.

CLEAF

Met de FSC gecertificeerde collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf bieden wij een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Innovatieve technologieën maken het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van materialen als houtleerbeton, marmer of geweven textiel. Maar ook fluweelzachte, gladde varianten in eigentijdse unikleuren. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur.  

 

De collectie van Cleaf is leverbaar in decorspaanplaat, HPL en ABS-kantenband. 

 

DURASEIN®

Ontdek de veelzijdige collectie solid surface van Durasein®. Creativiteit is de drijvende kracht achter dit duurzame materiaal, dat bestaat uit natuurlijke mineralen en pigmenten die gebonden zijn met een hoogwaardige acrylhars. Originele ontwerpen, organische vormen, een naadloze verwerking, alles is mogelijk. Naast de hoge designwaarde van de collectie, is solid surface makkelijk te reinigen, veilig en krasbestendig. Nieuwsgierig? Mail ons op durasein@decolegno.nl

Durasein® is uit voorraad leverbaar in originele designs en tijdloze unikleuren. Bekijk hier de Durasein® brochure.

HPL SPECIALS

Met de HPL Specials collectie biedt DecoLegno een unieke collectie HPL plaatmateriaal. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo of de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen. Met deze collectie creëer en ontwikkel je spraakmakende interieurs en maatwerk meubelen. 

HPL Specials is uit voorraad leverbaar.  

DUURZAAM ONDERNEMEN

DecoLegno streeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Verantwoord materiaalgebruik staat centraal in duurzaam interieurontwerp. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen is de levensduur van het maatwerk hoog. Maar ook verantwoorde logistieke processen en het beheersen van afvalstromen spelen een belangrijke rol. DecoLegno heeft er bewust voor gekozen om de logistieke operatie uit te besteden. De expertise van onze partners Wetron en Van der Werff Logistics komt onze dienstverlening ten goede, en helpt bij het verwezenlijken van onze missie. Lees meer in dit blogartikel.

DECOLEGNO

decolegno logo.jpg
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
Entree-DecoLegno-LR-scaled.jpeg

COLLECTIE 2022

decolegno cover collectieboek 2022.png

Neem een kijkje in het Collectieboek 2022 van DecoLegno. Dit boek geeft een overzicht van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. De structuren zijn onderverdeeld in de categorieën HOUTMETALLICSTEEN & BETONSTOF & LEER, GRAFISCH en UNI’S. Bij elke kleur staat een QR code. Door deze te scannen kom je direct op de pagina in de webshop waar je kunt bestellen of een gratis A4 staal kunt aanvragen. Inspirerende projectbeelden laten unieke, bijzondere en originele toepassingen zien in de meest uiteenlopende projecten.

DecoLegno-Showroom-Overzichten-8-LR.jpeg

SHOWROOM BEZOEK OP AFSPRAAK

Zien én voelen zorgt voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf. Daarom kun je via de webshop snel en gratis A4- en/of A6-stalen aanvragen. Wil je de structuur én het decor van de varianten op groter formaat ervaren? 

Maak dan een afspraak om onze showroom in Wormerveer te bezoeken. Daar presenteren wij stalen op A4 en A3 formaat en grote panelen (2300x500mm) zodat je de beste indruk krijgt van de structuur, het decor en de kleur. Ook in Duiven en Veldhoven presenteren wij onze collectie op groot formaat.

 

Het bezoeken van onze showroom kan op dit moment uitsluitend op afspraak. Laat ons hier weten dat je een bezoek wilt brengen aan een van onze showrooms en we nemen contact met jou op om dit in te plannen. Wij helpen jou graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen.

Vraag via onderstaand formulier jouw exemplaar aan.

Aanvraagformulier

Bedankt voor de inzending!

bottom of page