top of page

DJS HEKWERKEN & TOEGANGSTECHNIEK

DJS LOGO.jpg

Adres: Hooglandseweg 2

Postcode: 4214 KG

Plaats: Vuren

T: 0183-562038
E: info@djshekwerken.nl
W: www.djs-hekwerken.nl

DJS Hekwerken & toegangstechniek

 

De poort naar een stijlvol entree

Een stijlvolle poort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is ook een sieraad voor de woning. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al bijna vijfentwintig jaar met oog voor élk detail en volgens een unieke, zelfontworpen werkwijze.

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. Het hekwerk komt compleet met fundering, gemonteerde poort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

DJS hekwerken heeft zich nooit gefocust op de standaard hekwerk oplossingen. Er is immers zoveel meer uit een toegangspoort te halen. En altijd met de focus om een poort compleet met kolommen, gemetseld, verlichting erop, motoren en brievenbus als één project af te leveren.

Welke stijlen toegangspoorten zijn er? En welke typen sierhekwerk? Welke mogelijkheden zijn er om poorten te bedienen? Dit zijn de meest gestelde vragen waarmee mensen ons benaderen. Wij bieden dan ook eindeloos veel mogelijkheden. Van modern tot klassiek, van heel subtiel tot zeer robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot zeer geavanceerd. Wat u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt uw poort volledig in eigen beheer gefabriceerd, gemonteerd en in bedrijf gesteld. Wij werken met zo’n 15 veelzijdige vakmensen die van A tot Z bij het project betrokken zijn. Van fabricage en bouwkundige uitvoering tot aan de fase waarin de montage en electrische installatie aan bod komen.

djs banner.jpg

Ontwerp uw eigen poort.

KLIK HIER

PRODUCTEN

image00017.jpg
image00061kopie.jpg
DJS-Hekwerken-Klassiek-K102-3134.jpg
DJS-Hekwerken-Landelijk-L110-1292.jpg
DJS-Hekwerken-Individueel-design-ID7584.
Bataviastad 2.jpg
ontwerp tekening website.jpg

PROJECTEN