top of page
doors orange banner.jpg

DOORS ORANGE

Wij willen u inspireren met alle mogelijkheden in deuren & meer. We willen onze passie met u delen. Onze passie om voor u de beste en mooiste deuroplossingen te vinden in deurontwerpen, in technieken en materialen. Onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en Brabants vakmanschap zal beslist resulteren in het hoogst haalbare WOW effect.

Al sinds mensen heugenis zijn deuren van grote betekenis binnen de verschillende bouwstijlen en de internationale architectuur. Zij bieden ons de gewenste privacy en een bepaalde veiligheid. Soms bijzonder in ontwerp, soms opvallend strak en eenvoudig, maar te allen tijde functioneel.

Wij hebben ons laten inspireren door het verleden en ons verdiept in de hedendaagse mogelijkheden en wensen. We proberen de uitdagende verwachtingen van de architect te realiseren en aan de creatieve wensen van de toekomstige bewoners te voldoen. Daarin ligt onze uitdaging!

“…let us introduce ourselves”

De kleur ‚oranje’ is niet alleen een warme kleur, maar staat voor creativiteit, lef en innovatie. Deze associaties vormen ook de uitgangspunten van ons bedrijf. In deze uitgangspunten zoeken wij onze motivatie en tonen wij onze professionaliteit. Vandaar ook de belangrijkste redenen voor de keuze van onze bedrijfsnaam!

“…Dutch Craftmanship”

Met een ervaring van ruim 15 jaar ‘in deuren’, besloot Jack Kessels een nieuw bedrijf te starten wat hoog kwalitatieve en luxueuze deuroplossingen biedt. Met vergaand ‘maatwerk’ als bijzonder specialisme en met de focus op het hogere segment in particuliere projecten. We willen persoonlijke wensen koppelen met de laatste stand der techniek en met de mooiste en beste materialen. Doors Orange™ beschikt over alle kwaliteiten om u het best haalbare resultaat te kunnen garanderen!

DOORS ORANGE

doors orange logo klein.png

Brouwer 2

5711 LD

Someren

06-46352012
info@doorsorange.nl
www.doorsorange.nl

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

bottom of page