top of page
4k-025-DRAW_WARD_Verbanalaan_5-25-09-2019__RAP_Fotografie-1600x1200.jpeg
draw architecten logo klein.jpg

DRAW ARCHITECTEN

In de afgelopen jaren heeft DRAW Architecten een grote verscheidenheid aan projecten en expertise opgebouwd in regio Kennemerland. Kenmerkend voor de architectuur van DRAW is de dialoog tussen de oude, nieuwe en bestaande context. We passen heldere concepten toe en hebben aandacht voor beleving.

 

DRAW kiest graag voor verrassend en duurzaam materiaalgebruik en heeft een sterke herkenbare vormgeving. Wanneer gewenst werken we ook het interieur en exterieur gedetailleerd uit.Ward Margry studeert in 2009 af met een 9 aan de Technische Universiteit Delft met een nieuw masterplan voor de Middenboulevard in Zandvoort. Direct na zijn afstuderen start Ward met DRAW Architecten in Haarlem. De passie voor architectuur is hem met de paplepel ingegoten. Ward is de vijfde generatie architecten in de architectenfamilie Margry.

Onder andere de Spaarnekerk en de Adelbertuskerk in Haarlem en de Grote Bavokerk in Heemstede werden door zijn voorouders ontworpen.

Ward: ‘Er bestaat niks leukers dan door Haarlem te lopen en te zien waar we allemaal mee bezig zijn. Van horeca tot monumentale panden: het is genieten om tijdens een wandeling met de klant of mijn eigen gezin al die mooie projecten tegen te komen.  Ik voel als geboren Haarlemmer een sterke verbondenheid met de stad. Met DRAW Architecten kunnen mijn collega’s en ik echt iets doen voor Haarlem. Het team werkt nauw samen en is positief ingesteld. DRAW is met recht een architectenbureau dat architectuur en omgeving verbindt.’

DRAW Architecten is een bureau met een vaste kern van architecten en bouwkundigen. Door een flexibele schil hieromheen van verschillende freelancers, kan DRAW zowel kleine als grote (complexe) opgaven aan.

DRAW ARCHITECTEN

draw architecten logo klein.jpg

Spaarne 3A

2011 CC

Haarlem

0232052838
info@draw-architecten.nl

www.draw-architecten.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page