top of page
Bitmap.png
drt vloeren logo.png

DRT VLOEREN

DRT Vloeren sinds 1983 specialist in gietvloeren en bedrijfsvloeren

DRT Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloersystemen. We ontwikkelen, adviseren, verkopen, plaatsen én herstellen vloersystemen.

DRT maakt zowel design gietvloeren (voor woning of zaak/openbare gebouwen) als ook technische vloeren voor uiteenlopende bedrijfsvoering (bedrijfsvloeren). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor service-, onderhoud- en schadeherstelwerkzaamheden voor uw vloer ongeacht of deze initieel geplaatst is door DRT. Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van onze vloeren voor uw woning, organisatie of bedrijf.

DRT Vloeren bestaat alweer 37 jaar. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek. De wortels van DRT liggen bij het introduceren van deze innovatieve producten (zoals esthetische gietvloeren maar ook de eerste industriële cementgebonden toplagen voor renovatie) op de Nederlandse markt.

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT; wij lopen voorop. Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt

waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1985(!), we de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS afdeling die werkzaam is voor de gehele (kunststof) gietvloeren branche of dat we een nieuwe ultradunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant. DRT innoveert en pioniert! We staan aan de basis van vele ontwikkelingen; sterker nog u staat vaak op die basis!

DRT is een familiebedrijf pur sang, kenmerkt zich door korte lijnen en snel handelen, continue innoveren en beslissingen nemen voor de lange termijn. Wij passen ons aan, aan iedere situatie. Pietjan Dobbelsteen en Andriëtte Dobbelsteen vormen de tweekoppige directie van het bedrijf.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat we altijd iedereen in de ogen kunnen blijven kijken; we gaan daarom voor lange termijn klanttevredenheid, relaties en samenwerkingen. Een strategie voor de toekomst waarin Ambacht & Kwaliteit als sinds 1983 de basis vormen. Maar we gaan hierin ook verder. We denken mee over het ambachtvak van de toekomst, vinden innovatief werkgeverschap belangrijk en vinden dat je als ondernemers een verantwoordelijkheid draagt binnen de maatschappij.

DRT VLOEREN

drt gietvloeren logo klein.jpg

Randmeer 6

5347 JW

Oss

0412–642588
info@drt.nl
www.drtgietvloeren.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

GIETVLOER TOEPASSINGEN

PU-unikleur.jpg

Consument

Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht i.c.m. vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Wij leveren voor elk interieur een perfect passende gietvloer, van woonkamer, keuken tot slaapkamer en badkamer een gietvloer past altijd. Of u nu kiest voor een landelijk ambachtelijk effect of juist een moderne strakke uitstraling, het effect van een gietvloer in huis is adembenemend.

Vloeren voor uw woning

Retail

DRT biedt meerdere gietvloersystemen aan die uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen een retailomgeving. Karakteristieken als eenvoudig te onderhouden, bestand tegen hoge belasting en een duurzaam karakter dragen bij aan tevreden klanten. Toepassingsgebieden zijn winkels, showrooms en galeries.

De vloeren kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen hoge belasting. Indien gewenst zijn er uitvoeringen met een anti-slip afwerking zodat uw vloer ook veilig is bij nat weer. De vloersystemen zijn toepasbaar over oneven ondergronden in verbouwingssituaties. We kunnen renoveren binnen zeer korte doorlooptijden en daarmee uw pand verduurzamen. Het is bovendien uitermate makkelijk en eenvoudig schoon te houden.

Vloeren voor retail

PU-gietvloer-DRT-Betonlook-winkel.jpg
Living-Concrete-kantoor-bureau.jpg

Kantoor

Zeer duurzame vloer voor kantoren, met hoge geluiddemping. DRT biedt meerdere gietvloersystemen voor gebieden met hoge eisen in slijtvastheid en duurzaamheid. We hebben vloeroplossingen voor ieder budget en niet minder belangrijk: de onderhoudskosten zijn aantoonbaar tot 25% lager dan linoleum. Onze gietvloer systemen zijn ideaal voor het renoveren van uw kantoor waardoor de doorlooptijd van verbouwen aanzienlijk vermindert wordt en ook de sloopkosten  een stuk lager zijn. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden!

Vloeren voor kantoor

Gezondheidszorg

Binnen de gezondheidszorg worden met name hoge eisen gesteld aan hygiëne en duurzaamheid. Onze gietvloersystemen kunnen aan deze eisen voldoen. Ook eenvoudige en snelle renovatie over bestaande linoleumvloeren behoort tot de mogelijkheden alsmede laklagen met bacterie-werende eigenschappen. We begrijpen uw wens en denken graag mee!

Vloeren voor de gezondheidszorg

Particles.jpg
bottom of page