drt gietvloer.jpg

DRT VLOEREN

drt logo vloeren.jpg

Adres: Randmeer 6

Postcode: 5347 JW

Plaats: Oss

T: 0412–642588
E: info@drt.nl
W: www.drtgietvloeren.nl

DRT vloeren

 

OVER ONS

DRT Vloeren is een familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloerafwerkingen. DRT werkt zowel in design-omgevingen (zakelijke designvloeren en consumentenvloeren) als in technische omgevingen.

De Historie


DRT-sinds 1983- bestaat alweer enige tijd. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek, opgezet door Jan Dobbelsteen. Vanuit zijn sterke geloof in “de renovatieproducten voor de toekomst”zoals hij destijds zijn geïmporteerde cementgebonden egalisatie-systemen uit Zweden noemde. De wortels van DRT liggen bij het introduceren van deze innovatieve producten op de Nederlandse markt.

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT; wij lopen voorop. Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1987, we de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS (Service, Onderhoud en Schadeherstel) afdeling die werkzaam is voor de gehele (kunststof) gietvloeren branche of dat we een nieuwe ultradunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant. DRT innoveert en pioniert! We staan aan de basis van vele ontwikkelingen; sterker nog u staat vaak op die basis!

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.