top of page
duofor banner.jpeg

UW INNOVATIEVE PARTNER IN SMART BUILDING

H21

BETONWERK

H37

ISOLATIEWERK, VOEGVULLINGEN EN LUCHTDICHTINGEN

DUOFOR

Gestart in 2001 als Nederlands producent van Duofor® zwaluwstaartplaten heeft Duofor zich ontwikkeld tot een producent van unieke vloersystemen en –oplossingen. Duofor onderscheidt zich in de markt door kwaliteit, betrouwbaarheid en brede kennis.

Flexibiliteit en inlevingsvermogen, opgebouwd door jaren ervaring met gedegen bouwkundige ondersteuning op vele projecten, zijn de pijlers voor het (door-)ontwikkelen van onze bouwconcepten.
Als kennispartner bieden wij alle betrokken bouwpartijen in elke fase van de implementatie en realisatie een optimaal advies over onze vloersystemen en –oplossingen.

Constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende berekeningen van de geselecteerde vloeroplossing en/of bestekteksten, legplannen, calculaties beschouwen is hiervan een vanzelfsprekend onderdeel.

Het bouwproces verandert in een hoog tempo. Alle partijen in de bouw ervaren dat met vernieuwende samenwerkingsmethoden zoals BIM, integraal werken, system engineering, prestatiebestekken en andere contractvormen. Het in een vroeg stadium samen, met de architect, opdrachtgever en aannemer, nadenken over de toepasbare aanpak is essentieel om tot de beste vloeroplossing te komen. 

Met een solide basis van voorraadhoudende verkooppunten in binnen- en buitenland, heeft u altijd de beschikking over Duofor producten bij u in de buurt. Kijk voor verkooppunten op de dealer pagina van onze site.

Duofor als leerbedrijf

Bent u opzoek naar een opleiding in een dynamisch en innovatief bedrijf? Bij Duofor kunt u zowel bouwgerelateerd als ook commerciële beroepen leren. Hier vindt u de opleidingsrichtigen die u bij Duofor kunt volgen.

Heeft u vragen? 

Tijdens kantoortijden bereikt u via +31 (0) 162 31 41 66. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar verkoop@duofor.nl of het onderstaande contactformulier invullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag!

DUOFOR

duofor logo klein.jpg

Lage Ham 50b

5102 AD

Dongen

0162-314166
verkoop@duofor.nl
www.duofor.eu

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
linkedin icon.gif

Producten

combifor systeemvloer.jpg
duofor zwaluwstaartplaten.jpg
perlite.jpg
DT-SG geluidstroken.jpg
YBS insulation.jpg
recanor.jpg

Projecten