top of page
header-duracryl-atelier-4.jpeg
logo-duracryl-wit-1.png

DURACRYL FLOORING SYSTEMS

TOEKOMSTBESTENDIGE VLOEREN ONDERSTEUND DOOR DE GESCHIEDENIS.

 

Duracryl heeft een sterke geschiedenis van professionele, duurzame en naadloze veerkrachtige en harde vloerbedekkingen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Het verhaal begint in Nederland, met het maken en aanbrengen van zandcement- en terrazzovloeren die traditioneel in de jaren dertig werden gemaakt. De geschiedenis gaat verder met de toenemende ambitie om de vloerenbranche opnieuw in te richten, met de productie van unieke, duurzame en duurzame vloeren. Van vloerafwerking voor eerdere Gerrit Rietveld projecten tot representatieve vloeren voor multinationals, scholen, musea en kantoren in onze tijd: elk project telt op tegen de leercurve.
 

BEGINSEL. KWALITEIT, INNOVATIE Er is onmiskenbaar een positieve wereldwijde drang naar duurzaam denken. Onze wereld daagt ons elke dag meer en meer uit om transparant te zijn over onze ambities. Markten beoordelen ons steeds meer op de principes waarmee we leven en werken. En DURACRYL is trots om te leveren. Iconische bedrijven als Apple en Disney vonden ons al op hun pad om hogerop te komen.

DURACRYL biedt een keuze aan degenen die willen creëren en leven in een duurzamere wereld. Een keuze voor jou om het verschil te maken. Duurzaam denken EN doen, en helpen de eisen van morgen te realiseren.

 

DURACRYL FLOORING SYSTEMS

duracryl logo klein.jpg

Elandstraat 91

2901 BK

Capelle aan den IJssel

010-4588552
info@duracryl.nl
www.duracryl.nl

  • Instagram
  • LinkedIn

PRODUCTEN

atelier-image.jpeg

HET NEDERLANDSE ATELIER


De Nederlandse geschiedenis is gevuld met ontdekkingsreizigers en makers, en heeft een aantal inspirerende geesten geboden. Een daarvan is Vincent van Gogh. Vincents onconventionele manier van denken, vertaald in ongeëvenaarde kunstwerken, is een inspiratie geweest voor velen over de hele wereld. Zijn manier om een nieuwe, frisse, kleurrijke kijk op de wereld te creëren, is ook onze inspiratiebron en heeft ons geholpen onbekende wegen te verkennen. Ze hebben ons geleid tot een productassortiment waarvan we hopen dat het ook de wereld ten goede zal veranderen.

Alle producten van Duracryl kunnen als flexibele vloerbedekking worden vermeld. Dit maakt ze een perfecte keuze voor scholen, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen.
Vergeleken met bestaande veerkrachtige vloeren op de markt hebben Duracryl-producten unieke eigenschappen. Duracryl producten worden vloeibaar aangebracht, dus geen voegen en geen materiaalverspilling. Dit elimineert ook het gebruik van lijm en maakt een schone verwijdering in de toekomst mogelijk. Alle Duracryl-producten kunnen na jarenlang gebruik eenvoudig worden gerevitaliseerd.

CORQUES LIQUID LINO

CORQUES IS EEN LINOLEUM, EEN PUUR MENGSEL VAN NATUURLIJKE MATERIALEN. LIJNZAADOLIE, PLANTAARDIGE OLIE, KURK EN MINERALE VULLERS NAADLOOS AANGEBRACHT. Corques is een stevige, flexibele naadloze comfortabele vloerbedekking. Corques kan worden toegepast als naadloze decoratieve vloerbedekking in de onderwijssector, medische sector, kantoren, musea, maar is ook geschikt voor huishoudelijke oppervlakken. Kortom Corques is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaren en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijtvastheid en slagvastheid en hygiëne. Corques is een naadloze oplossing van muur tot muur.

CPF-icoon-zwart.png
Duracryl-icons-02kopie.png
corques liquid color collection.png

DURABELLA NAADLOOS TERRAZZO

DURABELLA IS GEMAAKT VAN VERSCHILLENDE COMPONENTEN OP BASIS VAN EEN SPECIAAL GEWIJZIGD BINDMIDDEL, MARMEREN AGGREGATEN EN/OF NATUURSTEEN. DURABELLA BIOPOLYMER IS GEMAAKT VAN PLANTAARDIGE OLIE EN IS VRIJ VAN DE RODE LIJST De schoonheid en rijkdom van traditioneel Terrazzo, oorspronkelijk uitgevonden door de Romeinen, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag, vormen een uniek vloersysteem. Durabella heeft uitzonderlijke eigenschappen in uiterlijk, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurd biobased bindmiddel en gemengd in een matrix van marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na afwerking wordt de natuurlijke schoonheid van de aggregaten in een gekleurde omgeving blootgesteld om een ​​mooi, duurzaam en flexibel Terrazzo te verkrijgen.

CPF-icoon-zwart.png
Duracryl-icons-02kopie.png
durabella color collection.png

DURAPURE DESIGN VLOEREN
 
DURAPURE IS EEN FLEXIBELE UNI GEKLEURDE VEERKRACHTIGE VLOERBEKLEDING. DE DURAPURE HEEFT TAUW-ELASTISCHE EIGENSCHAPPEN EN IS RODE LIJSTVRIJ. Durapure is een stoere, flexibele naadloze comfortabele vloerbedekking. Durapure kan als naadloze design vloerbedekking worden toegepast in het onderwijs, medische sector, kantoren, musea, maar is ook geschikt voor huishoudelijke ondergronden. Kortom Durapure is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaren en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijtvastheid en slagvastheid en hygiëne. Een ongeëvenaarde keuze aan kleuren en dessins voor een naadloze biobased vloerbedekking van muur tot muur. Durapure is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een comfortabelere D30-versie tot de stoere D70-versie.

CPF-icoon-zwart.png
Duracryl-icons-02kopie.png
durapur designvloeren.png

DURACEM CONCRETE DESIGN FLOORS

DURACEM IS EEN FLEXIBEL EN DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR EEN KRACHTIGE BETONVLOER. HET BIOGEBASEERDE BINDMIDDEL GECOMBINEERD MET EEN HOGE HOEVEELHEID GERECYCLEERDE INHOUD DIE LIJKT OP DE UITSTRALING VAN EEN MONOLITHISCHE BETONVLOER MET VEERKRACHTIGE EIGENSCHAPPEN. Duracem is een stevige, flexibele naadloze comfortabele vloerbedekking. Duracem kan worden toegepast als naadloze decoratieve vloerbedekking in het onderwijs, medische sector, kantoren, musea, maar is ook geschikt voor huishoudelijke oppervlakken. Kortom, Duracem is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaren en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijtvastheid en slagvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor afwerkingen met harde betonlook.

CPF-icoon-zwart.png
Duracryl-icons-02kopie.png
duracem color collection.png

DURASTONE FLEXIBEL GEPOLIJSTE VLOEREN
 DURASTONE IS EEN PURE MENGSEL VAN BIOPOLYMEER EN NATUURLIJKE AGGREGATEN VOOR EEN FLEXIBELE EN DUURZAME VLOER. DURASTONE KOMT IN 6 STANDAARD GEPOLIJST BETONKLEUREN EN IN EEN BREDE COLLECTIE MARMEREN KLEUREN. SPECIALE KLEUREN OP AANVRAAG. DURASTONE IS HERVERSLAGVRIJ EN BREEAM EN LEED GECERTIFICEERD.

Durastone is een flexibel en duurzaam alternatief voor gepolijst beton. De natuurlijke uitgewassen toeslagstoffen in een biobased bindmiddel bootsen een industriële look na met veerkrachtige eigenschappen.

CPF-icoon-zwart.png
Duracryl-icons-02kopie.png
durastone colorcollection.png

NDURANCE
EEN BIO-BASED RUBBEREN VLOER MET GERECYCLEERDE INHOUD VOOR EEN ALLROUND FLEXIBELE VLOERBEDEKKING. Ndurance is een sterke, taaie en stevige vloeibaar aangebrachte vloerbedekking gemaakt met plantaardige olie, natuurlijke pigmenten en tot 50% post-consumer gerecycled materiaal. Ndurance bevat geen weekmakers en blijft flexibel overuren. Ndurance is een naadloze, duurzame veerkrachtige vloerbedekking met uitstekende eigenschappen. Een perfecte vloerbedekking zonder snijverliezen, zonder lasnaden en daardoor perfect geschikt voor scholen, kantoren en medische instellingen.

CPF-icoon-zwart.png
Duracryl-icons-02kopie.png
ndurance color collectionkopie.png
bottom of page