top of page
image.webp

EASY NOISE CONTROL

Op 1 juli 2011 is EASY Noise Control opgericht. Met ons enthousiaste team van 40 medewerkers leveren we jaarlijks duizenden pakketten en voeren we meer dan 500 kleine en grote ruimte-akoestiek projecten uit.

EASY, helder en transparant

Zoals de naam al zegt: het moet 'easy' zijn om zaken met ons te doen. Wij staan voor service en gemak. Daarom doen we ons best om onze adviesrapporten en offertes zo helder mogelijk te maken.

Bij ons wordt een rekening altijd gespecificeerd. Wilt u toch zelf monteren dan is dat dus geen probleem en ziet u direct in de offerte wat de consequenties zijn. Prijzen zijn altijd all-in; bij ons geen verborgen kosten. What you see is what you get.

Eerlijk en integer geluidsadvies

Bij vraagstukken over geluidsisolatie en akoestiek zijn veel gebruikers sterk afhankelijk van het advies dat ze krijgen. Wij zullen nooit iets verkopen waarvan we vooraf weten dat het niet gaat werken; we verkopen dan liever niets.

Twijfelt u over de juiste oplossing? Vraag ons dan altijd om een advies! Heeft u iets gekocht en bent u niet tevreden? Neem dan even telefonisch contact met ons op; we denken dan graag mee over een oplossing.

Continue verbetering

In een wereld die continu en steeds sneller verandert, moet een bedrijf in de pas blijven lopen. Wij passen ons assortiment continu aan zodat we goede oplossingen blijven bieden die passen bij de huidige tijd.

Showroom

Benieuwd naar onze dienstverlening en producten? Bezoek dan eens onze showroom! Ons kantoor met showroom is centraal in Nederland gelegen, snel bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met trots werken we al enige tijd samen met UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk.

En wij hebben ons bedrijf al meerdere keren mogen openstellen voor een leerwerkomgeving. Met succes, waardoor ons productie team uitgebreid is!

EASY NOISE CONTROL

easy noise control logo klein.png

Gessel 62

3454 MZ

De Meern

030 - 2270800
info@easy-noisecontrol.nl
www.easy-noisecontrol.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page