top of page
ebt banner.jpg

EBT BV

EBT B.V. is opgericht in 1994. Vanuit de visie om als bedrijf een interface te zijn tussen bediener en een technische installatie.

In de afgelopen 25 jaar is die visie steeds hetzelfde gebleven maar is er veel gebeurd voor wat betreft de bedrijfsvoering.
Sinds september 2016 zijn de krachten gebundeld tussen het Projectenbedrijf EBT Panel Project Service en de Handelsmaatschappij EBT Plus. Zodat wij onze klant nog beter kunnen bedienen en onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren.

Op deze wijze is een organisatie gecreëerd waarbij de klant centraal blijft staan maar waarbij de onderlinge samenwerking tot een synergie effect leidt. De combinatie van een projectorganisatie met een handelstak heeft goed uitgepakt. De klant wordt op deze wijze nog breder ontzorgd. Door een hoge expertise binnen de diverse marktsegmenten en een zeer uitgebreid aanbod in de webshop kunnen wij vrijwel aan elke vraag voldoen.

EBT Electronics

Per 1 januari 2018 is EBT B.V. de samenwerking aangegaan met EBT Electronics B.V.. Met als doel om onze dienstverlening nog verder uit te breiden.

De kracht van EBT Electronics zit in het feit dat zij gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van electronica- en software oplossingen waarbij zij een op maat gemaakte oplossing voor elk vraagstuk weten vorm te geven. Omdat electronica een niet op zichzelf staand product is, maar altijd ergens een onderdeel van, maakt het mogelijk om over een weer de krachten tussen EBT en EBT Electronics te kunnen bundelen. Voor de klant managen we gezamenlijk het gehele proces tot een totaal eindproduct.

EBT Electronics is met name een ontwikkelbedrijf voor kleinere series en specifieke vraagstukken en zal zich in de nabije toekomst nog verder richten op het ontwikkelen van nog meer producten voor de scheepvaart.

EBT BV

ebt logo klein.jpg

Kelvinring 16-18 

2952 BG

Alblasserdam

078-6921992
sales@ebt.nl
www.ebt.nl

  • Black Youtube Icoon
  • Facebook
linkedin icon.gif

EBT B.V.

Kelvinring 16-18
2952 BG Alblasserdam
Nederland
T. 078-6921992
E-mail: sales@ebt.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen

bottom of page