top of page
eestairs banner.jpg

EESTAIRS NEDERLAND B.V.

eestairs logo.jpg

Adres: De Landweer 8

Postcode: 3770 AA

Plaats: Barneveld

T: 0342 405 700
E: nl@eestairs.com
W: www.eestairs.nl

EeStairs Nederland

 

EeStairs heeft een passie voor het ontwerpen en realiseren van trappen, uitzonderlijke trappen. Zeer functioneel en tegelijkertijd een blikvanger in ieder gebouw. Een combinatie van verrassende designs en hoogwaardige materialen. Wereldwijd terug te zien in honderden projecten.

Met een flexibele aanpak helpen we architecten het volledige potentieel van hun ontwerp te benutten. We garanderen volledige ondersteuning en samenwerking in elke fase van het project: van de eerste planvorming tot de productie, levering en montage kunt u rekenen op onze creativiteit en expertise. Een benadering waarmee EeStairs internationaal naam heeft gemaakt.

 

Trappen en balustrades geven ruimtes een bijzondere uitstraling. Exclusief, als kroon op het interieur. Trappenfabriek EeStairs zoekt naar een ontwerp dat past in de omgeving en bij de wensen van de klant. Dat doen we op basis van creativiteit, expertise en ervaring, zonder de functie van een trap of balustrade uit het oog te verliezen. Wij helpen u bij het ontwerpen van een uniek product of bij het realiseren ervan als het ontwerp al gereed is.

Marlan, solid surface, duurzaam oppervlaktemateriaal, werkbladen, keukens, badkamers, medische toepassingen, winkelinrichting, achterwanden, tafels, vensterbanken, balies, wandbekleding, gevelbekleding, meubels, frontjes, laden.

bottom of page