top of page

H33

DAKBEDEKKINGSWERK

Elevate_logo_2022-Firestone.png
elevate header.jpg

ELEVATE

FIRESTONE DAKSYSTEMEN IS NU ELEVATE

Bouwen aan de toekomst als Elevate

Sinds 2021 maakt Firestone Building Products deel uit van de Holcim Group. In juni 2022 maakte ook de iconische merknaam ‘Firestone daksystemen’ plaats voor de nieuwe merknaam ‘Elevate™’. Firestone Building Products is sinds vorig jaar een onderdeel van Holcim. Deze pionier in bouwoplossingen biedt een uitgebreid assortiment aan van duurzame bouwoplossingen die de wereld groener en slimmer maken. Als innovatief bedrijf is Firestone Building Products vandaag een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Deze systemen brengen we sinds juni van dit jaar onder een nieuwe merknaam op de markt: Elevate™.

Verder bouw op een sterke erfenis

“De voorbije veertig jaar heeft Firestone Building Products een stevige reputatie opgebouwd als pionier en toonaangevende speler in de commerciële dakbedekkingssector. De sterke erfenis van Firestone Building Products combineren we sinds vorig jaar met de focus van Holcim op versnelde en duurzame groei”, aldus Jamie Gentoso, Global Head of Solutions and Products bij Holcim. “Met een sterk merk als Elevate™ staan we nu aan het begin van een nieuwe periode van groei. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan het succes van onze klanten met een rigoureuze focus op geavanceerde oplossingen, hoge kwaliteit en innovatie.”

Bezoek hier de Europese website: www.holcimelevate.com/benelux-nl.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Dezelfde mensen

Onze mensen veranderen niet. Onze vertegenwoordigers en distributienetwerken zullen dezelfde superieure klantenservice en productondersteuning blijven bieden.

Dezelfde producten

Onze producten veranderen niet. RubberGard™ EPDM, UltraPly™ TPO, ISOGARD™ isolatie en de overige producten uit ons gamma blijven hetzelfde.

Dezelfde normen

Onze normen veranderen niet. De hoogwaardige oplossingen, strenge licenties en toonaangevende garanties – ze zijn er allemaal nog steeds voor u.

LOKAAL AANSPREEKPUNT VAN WERELDWIJDE FABRIKANT VAN DAKAFDICHTINGSSYSTEMEN

Advies, ondersteuning én begeleiding

De sales vertegenwoordiger was sinds vele jaren het het lokaal aanspreekpunt van Firestone daksystemen en is dat nu ook voor de nieuwe merknaam Elevate in België, Nederland en Luxemburg. We geven architecten, dakdekkers en bouwpromotoren deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking. Naast de RubberGard EPDM dakfolie en het UltraPly TPO membraan van Elevate (in diverse afmetingen en diktes), biedt Elevate ook een compleet gamma accessoires aan voor de afdichting van naden en details op het dak zoals doorvoeren, hoeken, afvoeren, dakranden en wandaansluitingen.

Bovenop uitgebreide informatie over de beschikbare dakafdichtingssystemen en dakbedekkingsmaterialen, begeleiden we de aannemer en dakdekker bij de bestelling. Daarbij organiseren we theoretische en praktische opleidingen, bieden we technische assistentie op het dak en voeren we tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

De Benelux sales vertegenwoordiger van Elevate is gevestigd in Herzele en wordt gerund door Koen De Landsheere en zijn echtgenote Sigrid De Cooman. Samen met hun team zijn ze een professioneel aanspreekpunt voor architecten, aannemers, bouwheren, huisvestingsmaatschappijen, de overheid, … in België, Nederland en Luxemburg. Ze adviseren en ondersteunen deze partijen bij de selectie en de plaatsing van alle dakafdichtingssystemen van Elevate. Dit gaat van EPDM en TPO dakmembranen en accessoires over isolatieplaten en scheidingsplaten tot PU lijmen. Voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Bij nieuwbouwprojecten en renovaties van daken.

De Official Sales Rep werd in 2008 opgericht door Koen De Landsheere. Ook al is deze onderneming nog relatief jong, toch kan ze terugvallen op een jarenlange ervaring in de daksector. Zaakvoerder Koen begon zijn carrière immers in 1996 als technisch-commercieel verantwoordelijke bij CPE, een erkend distributeur van de dakafdichtingsproducten van Elevate in België.

ELEVATE

elevate logo klein.jpg

Het Rietveld 55A

7321 CT

Apeldoorn

070 219 50 86
info@fbpe.nl
www.officialsalesrep.nl

  • LinkedIn

INTERESSE

Wenst u meer informatie over de specificaties van uw daksysteem?


Contacteer onze adviseur Eddy Harthoorn!

Firestone-over-ons-Eddy.jpeg

Eddy Harthoorn

Business Development Manager Nederland

eddy@fbpe.nl

(+31) 0653 53 47 55

FIRESTONE DAKBEDEKKING Voor een duurzame en weerbestendige afdichting van uw dak

Firestone Building Products heeft de afgelopen decennia een stevige reputatie opgebouwd als fabrikant van EPDM rubbermembranen. Firestone EPDM membranen worden wereldwijd als de dakbedekking bij uitstek beschouwd voor de duurzame afdichting van licht hellende en platte daken. Zowel voor residentiële als commerciële en industriële gebouwen. Voor nieuwbouw én dakrenovatie. Dankzij hun ongekende duurzaamheid en flexibiliteit lenen ze zich tot heel diverse toepassingen.

rubberguard.jpg

RUBBERGARD EPDM

 

Het Firestone RubberGard EPDM dakbedekkingssysteem is gebaseerd op het uiterst duurzame EPDM rubbermembraan. Achter de ontwikkeling van deze dakfolie gaat een eeuw ervaring in rubbertechnologie schuil. Deze EPDM dakbedekking garandeert bijgevolg een perfecte afdichting van uw plat dak. Ze is bovendien compatibel met extensieve groendaken en de installatie van zonnepanelen.

Firestone Building Products biedt niet enkel de RubberGard EPDM folie aan (in diverse afmetingen en diktes), maar ook een compleet gamma accessoires.

bottom of page