enzo.jpeg
ENZO-Architectuur-Interieur-200-90.png

ENZO ARCHITECTUUR EN INTERIEUR

 

Wij tekenen een lach op uw gezicht.

Met een team van ervaren, goed opgeleide en enthousiaste mensen werken wij dagelijks aan onze missie: aangename, praktische én duurzame ontwerpen maken die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Dat begint met goed luisteren, ook naar de dromen achter de ideeën en wensen. Want een ontwerp is voor ons pas geslaagd als de opdrachtgever blij is.

Uw interieur, onze creativiteit.

Ook op uw interieur laten wij graag onze creativiteit los. Wij leiden u door de veelheid aan keuzes in vloeren, sanitair, maatwerkmeubilair, raambekleding, kleuren, armaturen, meubels, accessoires, tuinmeubels. Onze voorstellen zijn origineel, eigentijds en stijlvol. Uiteraard met inachtneming van uw budget. Een interieur van ons is meer dan de som der delen: een fijn en functioneel thuis of kantoor voor u en helemaal van nu.

Wij geven om uw omgeving.

Wilt u een huis of kantoor verbouwen of uitbreiden of droomt u ervan een nieuw huis of kantoor te laten bouwen? Komt u dan eens praten. In de ontwerpfase maken wij vaak meerdere schetsen. We nemen alle opties zorgvuldig met u door en als u een keuze hebt gemaakt, detailleren wij het plan van a tot z en laten u steeds in 2D- of 3D-beelden zien wat we bedoelen. Ook regelen we graag alles voorafgaand aan en tijdens de bouw: tekeningen, vergunningen, aanbesteding en bouwbegeleiding. Daardoor hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de leuke kanten van bouwen en verbouwen. Wij doen de rest.

ENZO ARCHITECTUUR EN INTERIEUR

enzo logo klein.jpg

Adres: Leimuiderdijk 239

Postcode: 2154MN

Plaats: Burgerveen

T:  0172 50 30 90
E: info@enzoarchitecten.nl
W:
www.enzoarchitecten.nl

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.png

Evenwicht is onze basis.

Oprichters en boegbeelden van ENZO zijn Jasper van Rijn en Carlo Abdul, die hun kennis opdeden op MTS, HTS en TU. Hierdoor beheersen zij het vak op conceptueel en creatief niveau én vanuit de praktijk. Dit is een van de krachten van ons bureau: wat op de tekentafel wordt bedacht, wordt ook zo uitgevoerd, en als het kan nog mooier. Van overkoepelend concept tot het kleinste bouwkundige en esthetische detail.

79963670_2685065328236475_36958793589011

PROJECTEN