top of page
W-photography-ENZO-architectuur-N-interieur-Silo-scaled.jpeg
enzo architecten logo.png

ENZO ARCHITECTUUR EN INTERIEUR

 

Wij zijn..

Carlo Abdul en Jasper van Rijn. Oprichters van ENZO. Architectuur is niet hun werk, maar hun passie. Als kind al waren ze altijd aan het tekenen en bouwen. De een in het Nederlandse Nieuw-Vennep, de ander op Bonaire. Jasper het zakelijke, Carlo het creatieve brein.

Beiden doorliepen mbo, hbo en technische universiteit. Het voordeel van deze leerroute is dat ze het volledige bouwtraject overzien: van concept tot en met uitvoering. Ze leerden elkaar kennen op de hts en kozen dezelfde afstudeerrichting: Architectuur. Tijdens en na hun studie werkten ze op het architectenbureau van Jaspers vader. In 2000 kocht Van Rijn senior een voormalige graansilo in Burgerveen. De opdracht voor de jongens: maak er wat moois van. En dat lukte: Jasper en Carlo maakten het ontwerp en begeleidden de verbouwing van de silo tot woonhuis en kantoor.

In 2008 namen zij het bureau van Jaspers vader over. ENZO was een feit. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in de graansilo. De opvallende transportband aan de gevel en delen van de graansilo aan de binnenkant herinneren nog altijd aan de vorige bestemming van het pand. En de afstudeermaquettes van hts en universiteit, vakkundig verwerkt in de vloeren, herinneren aan de studietijd van Jasper en Carlo – toen het allemaal begon.

Wij staan voor..

ENZO staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Wij zorgen dat gebouw en omgeving één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen we met aandacht en inspiratie in praktijk. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers. En samen met ons team. Inmiddels bestaat ENZO uit achttien medewerkers. De naam ENZO weerspiegelt dit wij-gevoel. ‘Wij wilden geen architectenbureau Van Rijn en Abdul worden. We doen het met elkaar.’

ENZO ARCHITECTUUR EN INTERIEUR

enzo architecten logo.png

Adres: Leimuiderdijk 239

Postcode: 2154MN

Plaats: Burgerveen

T:  0172 50 30 90
E: info@enzoarchitecten.nl
W:
www.enzoarchitecten.nl

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.png
bottom of page