top of page

FELSPARTNERS

Natuur en dynamiek, twee begrippen die goed samengaan bij een symbiose met Kalzip®, natuurlijke vormen die architecten inspireren tot vormen die onze samenleving verfraaien en iets toevoegen aan ons dagelijks beeld.

Kalzip® biedt deze mogelijkheden met zijn bijzonder vormgegeven producten en met name de nieuwe generatie X–tail producten.

Felspartners® is een dynamisch en enthousiast bedrijf dat samen met haar partner Corus® Building Systems deze vormen voor u realiseert. Samen met hen verzorgen wij de advisering, engineering en uitvoering van uw projecten.

 

Meer dan 20 jaar persoonlijke ervaring en deelname in vele honderden projecten met Kalzip® felsdaken in advisering en uitvoering heeft geleid tot een aanstelling door Corus als lid van het Kalzip® quality Installer Network (KIN lid).

 

Wij zijn trots het vertrouwen te krijgen van Corus en zullen ons maximaal inspannen om u als klant van ons bedrijf te mogen verwelkomen en te behouden.Korte communicatielijnen stellen ons in staat snel en flexibel op uw wensen te reageren en als “Partner“ uw belangen te behartigen. Dit alles wensen wij te doen met respect voor mens en milieu.

FELSPARTNERS

felspartners klein logo.jpg

Adres: De Meente 30

Postcode: 8121 EV

Plaats: Olst

T: 038 467 1920
E: info@felspartners.nl
W: www.felspartners.nl

  • Instagram
  • LinkedIn

PRODUCTEN

Kalzip® Liner-Deck daksysteem

 

Kalzip Liner-Deck Daksystemen worden voornamelijk gebruikt voor nieuwbouw, maar ze kunnen ook worden gebruikt als renovatieoplossing in het geval van een defect dak of wanneer bouwverbeteringen worden overwogen. Het Kalzip Liner-Deck Daksysteem is ideaal waar de snelheid van installatie op een project van het grootste belang is. Een niet-kwetsbare Kalzip-voeringplaat kan snel worden geïnstalleerd om een ​​tijdelijke weerbescherming te bieden zodat andere beroepen eronder kunnen werken. De rest van de dakcomponenten kan vervolgens worden geïnstalleerd zonder het kritieke pad van het bouwprogramma te beïnvloeden.

Kalzip® Liner-Deck Roof System.jpg

Dakuitvoering: 1. Kalzip Staande naadplaat, 2. Isolatie, 3. E-clip, 4. Hoge ondergordingen, 5. Kalzip dampremmende laag, 6. Liner-Deck profiel staal of aluminium

Kalzip® Deck Roof System

 

Het Kalzip Deck Roof System is de volwassen doorontwikkeling van het handgemaakte dak met staande naad tot een industrieel voorgeproduceerd, snel gemonteerd daksysteem. Het Kalzip Dekdaksysteem is overwegend ontworpen als warme dakconstructie en is geschikt voor alle dakhellingen vanaf 1,5 ° en voor alle onder- en draagconstructies. Dankzij een uitgebreid assortiment systeemcomponenten en accessoires wordt de Kalzip Deck Roof System-constructie een complete oplossing voor het bouwen van schillen, gemakkelijk te combineren met andere bouwmaterialen.

Kalzip® Deck Roof System.jpg

Dekdaksysteem: 1. Kalzip geprofileerde plaat, 2. Isolatie, 3. E-clip, 4. Dampremmende laag, 5. Trapeziumvormige dek, 6. Stalen of houten spanten

Kalzip® DuoPlus E

 

Het Kalzip DuoPlus E-systeem behoudt alle kwaliteiten en voordelen van een standaard Kalzip-dakbedekkingssysteem met staande naad, dit hybride systeem combineert thermische isolatie met hoge dichtheid met samendrukbare minerale glasvezelisolatie.

Kalzip® DuoPlus E.jpg

Dakontwerp: 1. Kalzip profielplaten, 2. E-type clip met draaibare clipadapter, 3. DuoPlus draaibare cliprail, 4. Hoge densiteit thermische isolatielaag, 5. Vapor Control Layer, 6. Houten spanten en houten / multiplex dek

Kalzip®  Solar Systems

 

Esthetische zonne-architectuur Met Kalzip AluPlusSolar kan een breed scala aan dakvormen worden gerealiseerd. Ton-duo- of monopitch-daken kunnen net zo gemakkelijk als energiedaken worden ontworpen als individueel gebogen vormen. Kalzip AluPlusSolar kan ook worden gebruikt voor de volledige gebouwschil en geveloppervlakken. Kalzip biedt architecten planningsmogelijkheden om woonruimtes op zonne-energie op een milieubewuste manier te ontwerpen - economisch, duurzaam en esthetisch. Afhankelijk van de regio waarin het project zich bevindt, werken we samen met verschillende partners. 

Kalzip® Solar Systems.jpg

Dakontwerp: 1. PV laminaat, 2. Kalzip profielplaat, 3. Kalzip composiet E Clip, 4. Isolatie (samendrukbaar)

Kalzip® NatureRoof

worden ontworpen als individueel gebogen vormen. Kalzip AluPlusSolar kan ook worden gebruikt voor de volledige gebouwschil en geveloppervlakken. Kalzip biedt architecten planningsmogelijkheden om woonruimtes op zonne-energie op een milieubewuste manier te ontwerpen - economisch, duurzaam en esthetisch. Afhankelijk van de regio waarin het project zich bevindt, werken we samen met verschillende partners.

 

Kalzip® NatureRoof.jpg

Dakontwerp: 1. Kalzip Sedum-beplanting, 2. Kalzip-beplantingssubstraat, 3. Kalzip Drainagemat met filtervliesmantel, 4. Kalzip aluminium profiel, 5. Kalzip-isolatie, aangepast aan thermische prestatie-eisen, 6. Kalzip geavanceerde E-type clip, 7. Kalzip Dampremmende laag, 8. Stalen liner-deck op gordingen

Kalzip® profielbreedtes

 

Kalzip aluminium staande felsprofielen zijn in staat om aan de meest veeleisende constructie- en ontwerpvereisten te voldoen om daken en gevels te creëren die met succes uitstekende functionaliteit combineren met verbluffende esthetiek. Het ontwerppotentieel is vrijwel grenzeloos - van discreet tot uitgebreid; een combinatie van verfijnde elegantie met hedendaags design.

Kalzip® 50

Profiltafeln-Abmessungen_K50-333.png
Profiltafeln-Abmessungen_K50-429.png
Profiltafeln-Abmessungen_K50-444.png

Kalzip® 65

Profiltafeln-Abmessungen_K65-305.png
Profiltafeln-Abmessungen_K65-333-new.png
Profiltafeln-Abmessungen_K65-400.png
Profiltafeln-Abmessungen_K65-500.png

Kalzip®  AF65

Profiltafeln-Abmessungen_KAF65-333.png
Profiltafeln-Abmessungen_KK65-434.png

Kalzip® WF65

Profiltafeln-Abmessungen_KIF65-537.png

Kalzip® AS65

Profiltafeln-Abmessungen_AS65-422.png

Kalzip® Profielvormen

 

State-of-the-art rolvormtechnologieën produceren nauwkeurige, hoogwaardig geproduceerde profielen in verschillende afmetingen en vormen. Door de hoge sterkte zijn baanlengtes van meer dan 100m en meer mogelijk zonder voegen tijdens de productie op de bouwplaats. Om computergegenereerde ontwerpen en constructieprincipes te implementeren, heeft Kalzip een gepatenteerde XT-rolvormtechnologie die de productie van een breed scala aan vrij gevormde geprofileerde platen met minimale buigradii mogelijk maakt. Zo wordt voor de allereerste keer veilige weersbescherming mogelijk gemaakt voor een nieuwe vorm van architectuur, de biomorfe gebouwschil.

Rechte profielplaat

Convex gebogen profielplaat

Concave gebogen profielplaat

Taps toelopend concaaf gebogen profielblad

Profiltafeln-Formen_Gerade.png
Profiltafeln-Formen_Konvex.png
Profiltafeln-Formen_Konkav.png
Profiltafeln-Formen_Konisch-Konvex-Konka

Taps toelopend convex gebogen profielblad

Taps toelopende profielplaat

Voorbeeld 1 XT freeform geprofileerde plaat

Voorbeeld 2 XT freeform geprofileerde plaat

Profiltafeln-Formen_Konisch-Konvex.png
Profiltafeln-Formen_Konisch.png
Profiltafeln-Formen_Bauchig.png
Profiltafeln-Formen_Tailliert.png

Voorbeeld 3 XT freeform geprofileerde plaat

Voorbeeld 4 XT freeform geprofileerde plaat

Voorbeeld 5 XT freeform geprofileerde plaat

Profiltafeln-Freiform-Xtail3.png
Profiltafeln-Formen_xtail2-300x300.png
Profiltafeln-Formen_Xtail1.png
bottom of page