top of page
fuhr banner.jpg

30.80

HANG & SLUITWERK

FUHR BENELUX

fuhr logo klein.jpg

Galvanistraat 55

6716 AE

Ede

0318 691 100
Verkoop@fuhr.nl
www.fuhrbenelux.info

  • LinkedIn
  • YouTube

FUHR Benelux: Innovatieve Meerpuntssluitingen en Meer

 

FUHR, een traditierijk familiebedrijf sinds 1859, is gevestigd in Heiligenhaus en staat aan de top van de slot- en beslagwereld. Onze kernactiviteit is de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en veilige meerpuntssluitingen voor woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen en andere objecten. Het merk FUHR belichaamt kwaliteit en voortdurende ontwikkeling met als doel de beveiliging en het comfort bij deuren te vergroten.

Assortiment: Ons assortiment omvat een innovatief programma met automatische, paniek- en elektronisch gestuurde sloten. Hiermee stellen we nieuwe standaarden en zijn we marktleiders. De multitronic 881, autotronic 834 en 836 sloten zijn (volledig) gemotoriseerde meerpuntssluitingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van gemak en beveiliging. Deze sloten kunnen worden uitgerust met intelligente toegangssystemen zoals vingerscan, transponderlezer of zelfs een applicatie. Een van onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangsverlening is de SmartTouch, waarmee de deur net als bij een auto "keyless go" geopend kan worden.

Verder Bestaat Ons Assortiment Uit:

  • Sleutel- en krukbediende sloten

  • Automatisch mechanische sloten

  • Dubbele deuroplossingen

  • Anti-panieksloten

  • Motorsloten

  • SmartHome

  • Overige

FUHR Benelux: In 2008 werd FUHR Benelux opgericht en is sindsdien een belangrijk orgaan binnen onze organisatie. Gevestigd in Ede (Gelderland), werken hier dagelijks 13 medewerkers aan het optimaliseren van verkoop, service en logistiek voor Nederland, België en Luxemburg.

FUHR Experience Center: In Ede hebben we ons eigen FUHR Experience Center met een showroom waar de nieuwste slot- en sluitsystemen in werking kunnen worden getoond. Daarnaast beschikken we over een vergaderruimte voor ruim 20 personen.

Interesse in een Bezoek aan de Showroom? Neem contact op met Showroom@fuhr.nl of bel 0318 691 100. Ontdek de innovatieve wereld van FUHR Benelux en ervaar eerstehands onze geavanceerde toegangsoplossingen.

FUHR, Meerpuntssluitingen, Slot- en beslagwereld, Innovatie, Kwaliteit, Veiligheid, Automatische sloten, Elektronische sloten, Intelligente toegangssystemen, SmartTouch, Sleutel- en krukbediende sloten, Motorsloten, SmartHome, FUHR Benelux, Ede (Gelderland), FUHR Experience Center, Showroom, Verkoop, Service, Logistiek, Nederland, België, Luxemburg, Familietraditie, Comfort, Beveiliging, Multitronic 881

,Autotronic 834 en 836, Toegangsverlening, Keyless go.

bottom of page