top of page
geberit banner.jpg

GEBERIT

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
geberit.jpg

Adres: Fultonbaan 15

Postcode: 3439 NE

Plaats: Nieuwegein

T: 030-6057700
E: info.nl@geberit.com
W: www.geberit.nl

Geberit

 

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees leider op het gebied van sanitaire producten. Geberit opereert met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek.

Het productienetwerk omvat 29 productiefaciliteiten, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. De groep heeft haar hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in ongeveer 50 landen, heeft Geberit in 2019 een netto-omzet van CHF 3.1 miljard gegenereerd. De Geberit aandelen zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en zijn sinds 2012 opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

NBS besteksystematiek NBS bouwbestek NBS bestekteksten NBS werksoorten NBS bestekspecificaties NBS fabrikantenindex NBS bouwmaterialen 

BADKAMERSERIES

Geberit one.jpg
geberit-citterio.jpg
xeno2.jpg
geberit-myday.jpg
geberit-bath-acanto.jpg
geberit icon.jpg
geberit-smyle.jpg
geberit-renova.jpg

GEBERIT RENOVA

Voor elke ruimte een passende inrichting en uitrusting. Het perfecte design voor verschillende denkbeelden. Zo eenvoudig en goedkoop kan het zijn om een oude badkamer in nieuwe glans te laten schitteren.

lees meer...

geberit renova-plan.jpg
geberit renova-compact.jpg
geberit variform.jpg

GEBERIT VARIFORM

Het stijlvolle designconcept van Geberit Variform wastafels is gebaseerd op vier geometrische basisvormen: rond, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig. Het verfijnde design van de wastafels in combinatie met de VariForm onderkasten zorgt voor een tijdloos design dat perfect in iedere badkamer past.

lees meer...

geberit option.jpg
geberit-300.jpg
geberit-300-comfort.jpg

GEBERIT 300 COMFORT

Met Geberit 300 Comfort hebben we er alles aan gedaan om de zelfstandigheid van mensen met lichamelijk beperkingen zo veel mogelijk te bevorderen. Elk onderdeel is ergonomisch doordacht en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

lees meer...

geberit kids.jpg
geberit-300-varocor.jpg
bottom of page