top of page
gerco banner.jpg

GERCO BRANDPREVENTIE

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
linkedin icon.gif
gerco brandpreventie logo.jpg

Adres: Vrouwenmantel 5

Postcode: 2871 NJ

Plaats: Schoonhoven

T: 0182-383577
E: info@gerco.com
W: www.gerco.com

Gerco brandpreventie

Onze bedrijfsprocessen zijn gericht op het brandveilig maken van bouwwerken. Gerco is voor alle doelgroepen de betrouwbare dienstverlener als het aankomt op het realiseren van de juiste maatregelen om gebouwen brandwerend te maken en te houden. Wij geloven dat daarbij elk detail telt. Door de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten en werkwijze, levert Gerco altijd een gegarandeerde en gecertificeerde oplossing.

Gerco opereert op verschillende niveaus: als technisch adviseur, ontwerper, vernieuwer, onderhoudsdeskundige, projectcoördinator en kennisoverdrager. Wij ontzorgen u op het hele gebied van brandwerendheid en brandveiligheid en zijn in staat om iedere keer opnieuw onze klanten de juiste oplossing te bieden.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze brandwerende producten of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar info@gerco.com, vul contactformulier in of bel naar 0182 – 38 35 77.

gerco inspectie en advies.jpg
brandwerend afdichten.jpg
gerco projectdossier.jpg
gerco beheer en onderhoud.jpg

PRODUCTEN

GERCO PROTECTA® FR BOARD.png

PROTECTA® FR BOARD

Het Protecta FR-bord bestaat uit een steenwol kern met een hoge dichtheid en is aan één- of twee zijden behandeld met een brandvertragende verf. Met het Protecta FR-bord zijn eenvoudig grotere sparingen af te dichten. Op deze wijze wordt een brandwerende en rookdichte afwerking naar aangrenzende ruimtes gegarandeerd.

Het FR-board is getest op alle soorten doorvoeropeningen in bijna alle soorten constructies en kan worden gecombineerd met de overige Protecta producten, zoals bijvoorbeeld: Cable Transit, Collar en Pipe Wrap. Het product is geschikt voor gebruik in diverse wanden, zoals beton, bakstenen, metselwerk, staal, hout en gips.

PROTECTA® EX MORTAR

Protecta® EX Mortar is een mortel die in uitgeharde vorm het verspreiden van vuur en rook voorkomt, bij doorvoeren in flexibele wanden, muren en vloerconstructies.

Protecta® EX Mortar expandeert ongeveer 1% tijdens het uitharden en zorgt er zo voor dat openingen in wanden en vloeren perfect worden afgedicht. Protecta® EX Mortar is speciaal ontworpen om een goede hechting te verkrijgen, zodat een goede afdichting op een eenvoudige wijze kan worden verkregen. Het product is getest in verschillende soorten constructies en kan uitstekend worden gecombineerd met de Protecta® Cable Transit, -Collar en -Pipe Wrap in wanden en vloeren..

Gerco mortar.png
gerco acrylic.png

PROTECTA® FR ACRYLIC

Protecta® FR Acrylic is een brandwerende kit die geschikt is voor het brand– en rookwerend afdichten van kleine openingen rondom doorvoeringen, naden en voegen in wanden en vloeren. Protecta® FR Acrylic heeft een zeer groot toepassingsgebied is tot 240 minuten brandwerendheid.

Protecta FR Acrylic is een brandwerende pasta op basis van acryl voor het brandwerend afdichten van openingen rondom kabelgoten, buis- en kabeldoorvoeren en voor het (onderling) verlijmen van Protecta FR Board. Beide producten leveren gecombineerd de beste brandwerende eigenschappen in de markt.

PROTECTA® FR COLLAR

Protecta® FR Collar wordt toegepast rondom kunststof leidingen PVC , PP, ABS en PE) en zorgt ervoor dat de sparingen in geval van brand snel en efficiënt brandwerend worden afgedicht, door het bij vrijkomende hitte, sterk expanderend vermogen.

Het stalen frame bevat een grafiet houdend materiaal dat zeer sterk expandeert bij verhitting. Het geëxpandeerde materiaal dicht de opening volledig af in geval van brand. De manchet kan zowel op een wand als een vloer worden gemonteerd.

Verkrijgbaar in de volgende maten: Ø55mm, Ø82mm, Ø110mm, Ø125mm, Ø160mm, Ø200mm, Ø250mm en Ø315mm

4f1266ad876470c990c63e9667ce17e96b9de7c8

PROTECTA® FR GRAPHITE

Protecta® FR Graphite is een bij hitte opschuimende en isolerende kit op basis van grafiet voor het brandwerend afdichten van sparingen rondom kabel- en (kunststof) leidingdoorvoeren. Deze kit voorkomt verspreiding van vuur en rook bij brand door brandwerende wanden en vloeren. Protecta® FR Graphite is tot 240 minuten brandwerend.

Het materiaal kan worden gebruikt in extremere situaties dan bij FR Acrylic, in bijvoorbeeld kabelgoten (EI 180) en kunststof leidingen (Ø110mm). Protecta FR Graphite sluit openingen af, indien brandbare of smeltende materialen bij lage temperatuur reeds zijn verbrand. Protecta FR Graphite is ontworpen om moeilijk bereikbare afdichtingen af ​​te dichten, zoals grote kunststof leidingen.

gerco graphite.png

PROTECTA® FR PIPE WRAP

Protecta® FR Pipewrap is een bij brand sterk expanderende band op basis van grafiet, met opschuimende componenten, voor het afdichten van een ontstane opening van een verweekte kunststof leiding en/of leidingisolatie bij brand.

Protecta® FR Pipewrap bestaat uit een op kunststof gewikkeld grafietachtig zwellend materiaal dat reageert op warmte. De Protecta® FR Pipewrap kan zowel voor kunststofbuizen (PVC, PP, PE ABS en Alupex), met of zonder isolatie worden gebruikt. Het kan uitstekend worden toegepast in combinatie met het Protecta FR-bord.

gerco pipe wrap.jpg
bottom of page