top of page
gerflor-rapport-rse-slider.jpeg
Gerflor-Logo.png

GERFLOR THE FLOORING GROUP

Gerflor is een erkend specialist en marktleider in veerkrachtige vloeroplossingen. The Gerflor group creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Zo stellen de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu en het welzijn van ons personeel. 

Gerflor maakt niet alleen het gebruik van gerecyclede materialen in al haar productlijnen, maar heeft ook een nieuw assortiment looselay vloeren, waarbij het gebruik van lijm wordt geminimaliseerd. Omdat onze producten gemakkelijk te onderhouden en te recyclen zijn, dragen ze bij tot de milieucertificering van de projecten van onze klanten.

GERFLOR THE FLOORING GROUP

gerflor logo klein.png

Doctor Holtroplaan 30

5652 XR

Eindhoven

040 266 1700
gerflornl@gerflor.com
www.gerflor.nl

bottom of page