top of page

GROUTTECH

grouttech logo1.png

Adres: Industrieweg 51

Postcode: 8071 CS

Plaats: Nunspeet

T: 0341–251734
E: info@grouttech.nl
W: www.grouttech.eu

Grouttech

 

Grouttech is een internationaal opererend bedrijf dat in 1978 werd opgericht en twee vestigingen heeft in respectievelijk Nederland (Nunspeet) en België (Aalst). Beide vestigingen zijn voorraadhoudend en gezamenlijk bedienen wij de gehele Benelux en Noord-Frankrijk.

U bespaart tijd en geld
Klanten waarderen ons vooral om onze zeer complete dienstverlening. Naast topkwaliteit producten bieden wij deskundig en projectgericht advies voor succesvolle applicaties. Wij adviseren u vóór aanvang van het werk op en bezoeken het desgewenst tijdens de uitvoering. Ook zijn wij bereid waar nodig uw opdrachtgevers te informeren. Zelfs voor klantspecifieke productontwikkeling en machines om onze materialen mee te verwerken kunt u bij ons terecht. En dat alles doen wij snel en betaalbaar. Zo bespaart u tijd en geld.

U krijgt topkwaliteit
Al onze producten zijn hoogwaardig van kwaliteit en waar mogelijk (99%) oplosmiddelvrij. Wij controleren de producten in ons eigen laboratorium op belangrijke prestaties, zoals slijtweerstand en viscositeit. Zo garanderen wij u een betrouwbare kwaliteit en verantwoorde toepassing.

 

Maak kennis met ons grote assortiment van honderden bouwchemische producten. Onze producten zijn veelal gecertificeerd (CE, KOMO, BENOR) en hebben een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.
De meeste artikelen (90%) leveren wij uit voorraad. Uw bestelling is dus altijd snel en tijdig op locatie. Bestelt u vóór 13.00 uur, dan wordt uw order zelfs al de volgende dag bezorgd.


Wij onderscheiden in ons assortiment:

  • Technische mortels

  • Injectievloeistoffen en afdichtingsproducten

  • Kunststofvloeren

  • Betonspuitmortels en -versnellers

  • Rioolrenovatieproducten & Dämmers

  • (Betonspuit)machines


Ook machineverhuur

Wist u dat wij ook bijbehorende apparatuur verhuren, zoals injectiepompen, mortelpompen en betonspuitmachines? En dat wij daarbij ook de monteur en instructies regelen, zodat u een vliegende start kunt maken?

Carbon Footprint

Voor Grouttech is het behalen van het CO2-Bewustcertificaat op nivo 3 van de CO2-Prestatieladder een stap waarmee we ook op het gebied van energie- en CO2-reductie aantoonbaar kunnen laten zien waar wij staan en met welke inspanningen wij energiereducties realiseren. Daarmee neemt Grouttech ook op energiegebied haar verantwoordelijkheid en levert ook op dit terrein nu en in de toekomst haar maatschappelijke bijdrage.

Productgroepen

PRODUCTEN

betonreparatie.jpg

BETONREPARATIE

PRODUCTEN

 

Bond FL   Bond 16   NSM MultiRep

NSM MultiRep R4    RM ProRep   SpeedRep   LG 20   LG 20 Rapid    CR1000   CR800   CR500  

injecteren.jpg
bescherming beton.jpg

BETON BESCHERMEN EN VERFRAAIIEN

PRODUCTEN

Tricolastic   CarboProtect P   CarboProtect M UniProtect Acryl   UniProtect Acryl Xtra Mat

kunststofvloeren.jpg
f-526-2-grouttech-bond+16-gun+172-spuitb
rioolrenovatie.jpg

RIOOLRENOVATIE

PRODUCTEN