top of page
gubu architecten tekst.png
vrij-spel-den-bosch.png

GUBU ARCHITECTEN BNA

GUBU architecten bna is een allround architectenbureau met ruime ervaring in zowel renovatie als nieuwbouw. Wij richten ons met name op woningbouw.

GUBU architecten bna is gespecialiseerd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap waarbij wij samen met de kopers individuele woningen ontwerpen in een collectief project. Dit kan zowel in nieuwbouw als in renovatie. Bij renovatie kan een oud pakhuis, schoolgebouw of klooster wordt getransformeerd tot een woongebouw.

In onze ontwerpen zoeken wij naar vormgeving die past bij de opgave en aansluit bij de wensen van de gebruiker.

Wij verzorgen het hele bouwproces vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Dat betekent dat wij ook tijdens de bouw de directie voeren en toezicht houden op de bouwplaats. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en zorgen voor een goede kostenbeheersing.

Een woning op maat voor een scherpe prijs

U bent op zoek naar een woning die voldoet aan al uw wensen voor een scherpe prijs dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) iets voor u. GUBU architecten helpt u om samen met uw toekomstige buren deze droom werkelijkheid te maken.

Waren het voorheen projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties of gemeentes die bepaalden hoe uw woning eruit ging zien, nu bepaalt u dat zelf! Met CPO bent u degene die de touwtjes in handen heeft. Samen met uw toekomstige buren bent u zelf opdrachtgever en ontwikkelaar. Wij helpen bij het opzetten van zo’n project, hebben de kennis om u goed te adviseren en begeleiden u tot aan de oplevering van uw woning.

Door onze brede ervaring met CPO projecten zijn wij in staat het proces soepel en snel te laten verlopen en ontwerpen voor u en uw buren een woning op maat. Door te kiezen voor GUBU architecten bespaart u tijd en geld en kunt u zich helemaal richten op het huis van uw dromen. Met inmiddels meer dan 250 gerealiseerde woningen brengen wij ook een schat aan ervaring mee.

GUBU ARCHITECTEN BNA

gubu architecten logo.jpg

Mathenesserdijk 414h

3026 GV

Rotterdam

070 350 72 72

info@gubu.nl

www.gubu.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

PROJECTEN

bottom of page