top of page
H+H banner.jpg

H+H

 

H+H Benelux is onderdeel van een internationale groep. De H+H Groep is meer dan 100 jaar in vele Europese landen vertegenwoordigd en is in Europa op één na de grootste producent van cellenbetonproducten met een aanzienlijke marktpositie. H+H houdt zich uitsluitend bezig met het produceren, verkopen en ontwikkelen van cellenbetonproducten van een hoogwaardige kwaliteit. 

Het hoofdkantoor van H+H Benelux is gevestigd in Nederweert direct aan de A2 in de provincie Limburg in Nederland. Centraal gelegen om vanuit hier onze diensten te verlenen aan onze klanten in Nederland, Belgie en Luxemburg.

 

H+H Groep

De kernactiviteiten van de H+H Group is de productie en verkoop van cellenbeton producten. De H+H group bestaat uit H+H International A/S als de moedermaatschappij met dochterondernemingen in Denemarken, Duitsland, Benelux, Polen, Rusland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Duitsland, Polen, Rusland en het Verenigd Koninkrijk zijn ondernemingen met een combinatie van productie en verkoop, terwijl de andere landen enkel de functie hebben als een verkoop onderneming.

H+H

H+H logo.jpg

Adres: Magnesiumstraat 1a

Postcode: 6031 RV

Plaats: Nederweert

T: 0495-450169
E: info@hplush.nl
W: www.hplush.nl

bim object.png

H+H

bottom of page