top of page
slider-heatconnect.jpg
logo (1).png

HEAT CONNECT

Heatconnect biedt een breed aanbod haard- en haardproducten voor de haard- en installatiebranche. Een jong bedrijf ontstaan uit decennia ervaring in vuurtechniek. We bieden moderne en technisch slimme haarden aan in een aantrekkelijke prijsklasse. Een uniek aanbod in accessoires en ventilatieroosters zorgt voor installatiegemak en verfijnde afwerking.

De dealers van HeatConnect zijn allemaal geselecteerd op vakkundigheid en specialisme. Deze selecte groep speciaalzaken bieden u tijd en ruimte voor een eerlijk en vakkundig advies. Altijd gericht op een veilig en tevreden eindresultaat. Want op de juiste wijze geïnstalleerd en gestookt biedt de houthaard u jaren van warmte, energiebesparing en stookgenot. Voor welk type houthaard u ook kiest, een vrijstaande- of inbouwhaard, men adviseert u graag verder.


 

Heat en Heat Becafire

Bent u op zoek bent naar een inbouwhaard, een inzethaard of  een hout gestookte vrijstaande haard? Klik dan op onderstaande categorie en ervaar ons brede aanbod.
 

Vent Design

Ook voor een unieke en perfecte afwerking bent u bij ons aan het goede adres. Met de keuze uit diverse designroosters, welke strak  in de wand geplaatst of gestuct kunnen worden, is een hedendaags strak eindresultaat altijd mogelijk.

HEAT CONNECT

heatconnect logo klein.jpg

Linie 23

5405 AR

Uden

0413-397979
info@heatconnect.nl
www.heatconnect.nl

nbs besteksystematiek, bestekteksten, werksoorten, uav2012, BIM, Archicad, Revit, building information modelling, bouw informatie model, 

bottom of page