top of page
hotbath.gif

Doelstelling van Hotbath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren.

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt onze productie volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd. Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Merk van de FM Mattsson Mora Group

Sinds 14 mei 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse, beursgenoteerde, al 150 jaar kranen producerende, multinational, FM Mattsson Mora. De Group ontwikkelt en produceert kranen en accessoires. De vaste thema’s bij ontwikkeling en productie zijn: geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, aantrekkelijk design en milieuvriendelijkheid.

Catalogus.png

HOTBATH

hotbath logo.jpg

Jan van Galenstraat 25

3115 JG

Schiedam

070 399 42 31
marketing@hotbath.nl
www.hotbath.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

get together.jpg
archie.jpg
BRO!.jpg
cobber.jpg
gringo.jpg
FKM14_2.jpg

PROJECTEN

GL001BBP_01-226x300.jpeg
bottom of page