top of page
herculan banner.jpg

HERCULAN

herculan logo.jpg

Adres: Energieweg 6

Postcode: 4231 DJ

Plaats: Meerkerk

T: 0183-354700
E: info@herculan.com
W: www.herculan.com

Herculan

 

HIGH PERFORMANCE FLOORING

 

Herculan ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert naadloze vloeren voor verschillende toepassingsgebieden zoals indoor sportsoutdoor sportsutiliteitsbouw en scheepvaart. Maak hierboven een keuze om direct naar de juiste site te gaan.

De samenstelling van een vloer is een complex geheel van grondstoffen, elk met hun specifieke kenmerken. Om de maximale kwaliteit te kunnen garanderen, heeft Herculan ervoor gekozen de ontwikkeling en productie van vloeren geheel in eigen hand te houden. De hoogwaardige kwaliteitsketen garandeert een perfect product.

 

topsportvloer herculan.jpg

SYSTEMEN

Sports-Herculan-MB-Blue-One.png

Herculan MB Blue One systeem

 

Het Herculan MB Blue One systeem bestaat uit een milieuvriendelijke, licht gewicht, schokabsorberende onderlaag versterkt met wapeningsgaas. Dit wapeningsgaas wordt voorzien van een harde polyurethaan gietmassa. Deze combinatie zorgt voor de drukverdelende tussenlaag die zo kenmerkend is voor mix elastische sportvloeren. Dit geheel wordt vervolgens voorzien van een sterke, flexibele polyurethaan toplaag, met een slijtvaste topcoating. Het Herculan MB Blue One systeem heeft uitstekende sporttechnische eigenschappen, zoals balstuitvermogen en schokabsorptie in combinatie met een hoge mechanische sterkte. Het Herculan MB Blue One systeem voldoet aan de strenge eisen van het Duitse AgBB/DIBT. Met name de emissie van VOC’s is te verwaarlozen. Dit maakt het systeem zeer milieuvriendelijk en door de lichtgewicht onderlaag is het systeem Arbo technisch verantwoord.

MB-Diamond.png

Herculan MB Diamond systeem

 

Het Herculan MB Diamond systeem bestaat uit een 14 mm schokabsorberende onderlaag, versterkt met wapeningsgaas. Dit wapeningsgaas wordt ingebed in een harde polyurethaan gietmassa. Deze combinatie zorgt voor de drukverdelende tussenlaag die zo kenmerkend is voor mix elastische sportvloeren. Dit geheel wordt vervolgens voorzien van een sterke, flexibele polyurethaan toplaag, met een slijtvaste topcoating. Het Herculan MB Diamond systeem heeft uitstekende sporttechnische eigenschappen, zoals balstuitvermogen en schokabsorptie in combinatie met een hoge mechanische sterkte. Deze eigenschappen maken de sportvloer uitstekend geschikt voor nevenactiviteiten, zoals beurzen, tentoonstellingen en lezingen zonder de sportvloer te voorzien van extra bescherming.

Sports-Herculan-ME-KH-3-2.png

Herculan KH 3+2 systeem

 

Het Herculan KH 3+2 systeem bestaat uit een houten onderbouw, die geplaatst wordt op speciale rubber pads. De houten onderbouw wordt voorzien van een vochtwerende folie waarop de rest van de houten onderbouw wordt aangebracht bestaande uit twee lagen multiplex. De houten onderbouw wordt vervolgens voorzien van een 3 mm zachte, absorberende onderlaag, voorzien van een sterke en flexibele, polyurethaan toplaag met een slijtvaste topcoating.

Sports-Herculan-ME-SE-3-2.png

Herculan SE 3+2 systeem

 

Het Herculan SE 3+2 systeem bestaat uit twee lagen multiplex die verlijmd en geschroefd zijn. Deze combinatie wordt gelegd op een houten lattenconstructie. Deze lattenconstructie wordt vooraf voorzien van een vochtwerende folie. De complete houten onderbouw wordt voorzien van een 3 mm zachte, absorberende onderlaag, voorzien van een sterke en flexibele, polyurethaan toplaag met een slijtvaste topcoating. Het Herculan SE 3+2 systeem is geschikt voor het inbouwen van vloerverwarming. Deze toepassing draagt niet alleen bij aan het comfort van de sporter maar heeft ook een gunstig effect op de exploitatiekosten.

Sports-Herculan-ME-XR-3-2.png

Herculan ME XR 3+2 systeem

 

Het Herculan ME XR 3+2 systeem is een zwevende sportvloer die gelegd wordt op een onderlaag van noppenschuim. De sportvloer zelf is opgebouwd uit twee lagen MDF, welke wordt voorzien van een 3 mm zachte, absorberende onderlaag, voorzien van een sterke en flexibele, polyurethaan toplaag met een slijtvaste topcoating. Dankzij de relatief geringe hoogte van de opbouw is dit systeem gemakkelijk in te bouwen in zowel nieuwbouw als renovatie. Bijkomend voordeel van het noppenschuim is dat eventuele kleine oneffenheden in de ondergrond makkelijker opgevangen worden.

Action Floor Maple systeem

 

Het Action Floor Maple systeem is een houten sportvloer met een transparante topcoating en heeft vlakelastische eigenschappen. Meerdere opbouwmogelijkheden zijn mogelijk. Dit sportvloersysteem is verkrijgbaar via onze gewaardeerde partner in de Verenigde Staten: Action Floor Systems LLC.

Bezoek de website van Action Floor Systems LLC voor meer informatie over de eigenschappen en de mogelijkheden van deze unieke, houten sportvloer.

bottom of page