top of page
ideal standard banner.jpg

IDEAL STANDARD

ideal standard logo.jpg

Adres: L.J Costerstraat 30

Postcode: 5916 PS

Plaats: Venlo

T: 077-3550808
E: info@idealstandard.com
W: www.idealstandard.nl

Ideal Standard

 

WIJ ZIJN DE IDEALE STANDAARD

 

De badkamer is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Het is een ruimte geworden waar je een glaasje drinkt, waar je ontspant, je omkleedt, je verfrist en herbront. Een ruimte die niet langer enkel functioneel is, maar ook als leefruimte wordt beschouwd.

 

We zijn vernieuwers - wij onderscheiden ons door innovatie zoals onder meer de cartouche met keramische schijf zodat lekkende kranen tot het verleden behoren. De click technologie bespaart water en energie. Ons unieke IdealBlue technologie voor kranen helpen gezinnen om nog meer te water en energie te besparen. Knappe designs brengen technologie tot leven. We beroepen op vermaarde designers uit gans Europa om vorm te geven aan de toekomst.

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page