top of page
logo-immergas.png
Immergas hoofdkantoor Italie

IMMERGAS NEDERLAND

Meer dan 7 miljoen ketels 13 productielijnen, meer dan 600 medewerkers, magazijnen, kantoren, opleidings- en onderzoekscentra voor ongeveer 60 duizend vierkante meter overdekte overdekte ruimtes. Het ontwerp- en productiecentrum van Immergas bevindt zich in het hoofdkantoor van Brescello di Reggio Emilia, op een paar meter afstand van de geboorteplaats van zijn eerste werkplaats. De meeste van de 7 miljoen geïnstalleerde ketels zijn hier vervaardigd, apparaten die Immergas tot een van de toonaangevende bedrijven in de verwarmingssector in Italië, Europa en wereldwijd maken.

De Immerfin-groep De Immerfin Group is de holdingmaatschappij die eigenaar is van alle productiecentra en het verkoopnetwerk. Voorzitter Romano Amadei is een van de drie stichtende leden. Immergas exporteert in 50 landen over de hele wereld via 12 verkoopvestigingen in Europa en 2 in Azië. In Italië worden 130 modellen apparaten ontworpen en geproduceerd, producten die bedoeld zijn voor niet-Europese markten worden vervaardigd in Poprad (Slowakije), in Qazvin (Iran) en in Changzhou (China).

IMMERGAS NEDERLAND

immergas logo klein.jpg

via Cisa Ligure, nr.95

42041

Brescello (RE)

0512-354 561

info@terveldtechniek.nl

www.terveldtechniek.nl

Nieuwe technologieën sinds 1964

Het bedrijf werd in 1964 opgericht om comfort en veiligheid te bieden aan de huizen van Italiaanse gezinnen, in de nasleep van een economische hoogconjunctuur. Met een toenemende aandacht voor het milieu en dankzij de Green Approach-filosofie, heeft Immergas haar ontwikkeling van apparaten die alternatieve soorten energie gebruiken en die gericht zijn op het verminderen van het verbruik door middel van geavanceerde technologieën, opgevoerd.

Schonere energie Al meer dan twintig jaar ontwikkelen en volgen we onze "Green Approach"-filosofie stevig uit". Met het onderzoekscentrum investeren we in het ontwerp van geëvolueerde hybride systemen en bouwen we elektronisch gestuurde systemen om een ​​automatisch werkende en intelligente selectie te bieden van de best presterende bron onder condensatieketels, warmtepompen, zonnepanelen en fotovoltaïsche systemen: dit alles heeft tot doel het verbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Onder het merk Immerenergy produceren we sinds 2010 fotovoltaïsche systemen, waarbij we oplossingen vinden voor verbeteringen in de energie-efficiëntie, ook een essentiële zaak voor het herstel van de bouwsector.

PRODUCTEN

MAGIS COMBO 4 V2

 Immergas magis combo 4 V2.png

Code (ref. N.G.) 3.030609

Verwarmingsvermogen 4,40 kW

koelvermogen 5,00 kW

Indoor Unit (HxWxD) mm787 x 440 x 400

Outdoor Unit (HxWxD) mm638 x 880 x 364

Refrigerant gas R32

COP 5,20

EER 4,59

Outdoor unit weight 47,5 kg

Indoor unit weight 55,8 kg

bottom of page