top of page
IMS-nederland-banner.gif

IMS NEDERLAND

IMS logo.jpg

Adres: Gildenweg 21

Postcode: 3334 KC

Plaats: Zwijndrecht

T: 078 6230600
E: info@ims-nederland.biz
W: www.ims-nederland.biz

IMS Nederland

 

Sterk in staal, rvs en aluminium

IMS Nederland is al sinds 1954 een allround leverancier van staal, roestvast staal en aluminium. De onderneming is zowel ISO 9001:2015 als CE gecertificeerd.

Met een zeer uitgebreid assortiment en vele jaren kennis en ervaring biedt IMS Nederland standaard- én maatwerkoplossingen voor specifieke vragen op het gebied van staal, roestvast staal en aluminium.

De hoogwaardige materialen van IMS Nederland worden toegepast voor uiteenlopende producten in vele sectoren, zoals:

  • verspaning

  • machinebouw (o.a. voor de voedingsmiddelenindustrie)

  • automotive

  • transportmiddelen

  • energie en solar

  • bevestigingsmiddelen

  • bouw

IMS Nederland is een sterke, betrouwbare partner voor haar klanten en biedt daar waar gewenst maatwerk in advies en uitvoering.

De hoogwaardige kwaliteit van de materialen en de optimale service maken IMS Nederland tot een vooraanstaande onderneming binnen de staalbranche.

PRODUCTEN

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

UNIQ-Balustrades_1.jpg

UNIQ, DE SLIMSTE INKLEMMING VOOR EEN GLASBALUSTRADE

De nieuwe generatie profielen voor glasbalustrades heet niet voor niets UNIQ. De gepatenteerde inklemming van het glas zonder keggen en rubbers, de verstelbaarheid op ruwe ondergronden, het "hollow" ontwerp, de snelle en eenvoudige montage: allemaal unieke en slimme eigenschappen, die tijd en geld besparen. UNIQ vloerprofielen bieden een uitstekende vloerafscheiding.

Cat-SB-Round-system-2_1.jpg

SB - ROUND SYSTEM , EEN RONDE RAILING VAN RVS

Het Round System van SB-Railing staat voor ronde hekwerkcomponenten voor een railing van rvs. Ons Round

System is een uitgebreid systeem, waardoor u altijd zult vinden wat u nodig heeft voor uw roestvaststalen hekwerk, muurleuning of trapleuning.

Cat-SB-square-system_3.jpg

SB - SQUARE SYSTEM , VIERKANTE RAILING VAN RVS

Met het SB-Square System van SB-Railing stelt u in een mum van tijd een hekwerk of trapleuning met een vierkante vorm samen. Het assortiment bevat alle onderdelen die u hiervoor nodig heeft.

Cat-SB--Glass-system_3.jpg

GLASS SYSTEM - SB-Railing heeft sleufbuizen in vele soorten voorradig

Het SB-Glass system van SB-Railing staat voor de leuningen die op een glasplaat kunnen worden gemonteerd. Voor een duurzame en esthetische afwerking van uw glazen balustrades.

Cat-SB-led_2_1.jpg

SB-LED - verlicht uw leuning

SB-LED is een innovatie van SB-Railing. Het assortiment bestaat uit RVS leuningen met daarin zeer eenvoudig te monteren LED verlichting. Duurzaamheid, esthetisch design en eenvoud zijn de kernpunten van dit innovatieve systeem. 

Cat-SB--glass-clips_2.jpg

Glass Clips van SB-Railing, in vele soorten en maten

SB-Glass Clips is het zeer uitgebreide assortiment glasklemmen en glashouders van SB-Railing. U kunt kiezen uit glasklemmen voor gebruik in combinatie met ronde of vierkante balusters, in vele soorten en maten. De glass clips zijn zowel geschikt voor gebruik tussen de balusters als aan de voorzijde ervan.

Cat-SB-tubes-and-bars_2.jpg

Tubes & Bars: staf en buis speciaal voor hekwerken

SB-Railing heeft ook een ruim assortiment RVS staf en buis, speciaal geschikt voor gebruik in hekwerken. De keuze is groot: massief rond en vierkant stafmateriaal, ronde en vierkante buis en strip.

Cat-SB-Wire-system_3.jpg

Stijlvolle hekwerken met het SB-Wire System van SB-Railing

De roestvaststalen kabels van het Wire System van SB-Railing zijn esthetische hoogstandjes. Hiermee creëert u stijlvolle hekwerken, die geschikt zijn voor vele toepassingen.

Cat-SB--Wood-system_2.jpg

Wood System van SB-Railing: alle onderdelen voor uw houten leuning

Het Wood System van SB-Railing voorziet in alle onderdelen die u nodig heeft voor het monteren en afwerken van een leuning van hout. Het Wood System van SB-Railing omvat een uitgebreid assortiment railingsteunen, adapters, buisverbinders en eindkappen voor het smaakvol afwerken van houten leuningen.

Step2_2_2.jpg

Monteren, schoonmaken en onderhouden

In de categorie SB-Fix & Clean vindt u diverse artikelen voor de montage van de railingcomponenten en glasklemmen. Wij bieden u diverse lijmproducten om de onderdelen eenvoudig te kunnen monteren. Lees

voor gebruik eerst de lijmvoorschriften, deze zijn te raadplegen in het hoofdmenu. Ook bouten, schroeven

en glasklemtoebehoren vindt u hier.

bottom of page