top of page
inatherm banner.jpg

INATHERM

inatherm logo.jpg

Adres: Tielenstraat 17

Postcode: 5145 RC

Plaats: Waalwijk

T: 0416-317830
E: inatherm@hcgroep.com
W: www.inatherm.nl

Inatherm

Inatherm beschikt over een uitgebreid gecertificeerd productenprogramma en er worden uitsluitend A-merken gevoerd. Dit zorgt niet alleen voor onbesproken productkwaliteit, maar ook voor leveringsbetrouwbaarheid en de beschikking over betrouwbare documentatie en selectieprogramma’s. Door de nauwe samenwerking met verschillende hooggekwalificeerde partners en de mogelijkheid om zelf producten te testen, blijft Inatherm innoveren en het productenprogramma verbeteren. Dit staat allemaal in het teken van ons doel om de klant centraal te stellen en te voorzien van de juiste informatie en de juiste apparatuur voor elke specifieke situatie.

HC Groep
Inatherm maakt sinds 2020 onderdeel uit van HC Groep. In de luchttechniek is HC Groep Nederland één van de grootste partners voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van HC Groep zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, CAIROX Centre, HC KP, HC PS, HC TS, HC DV en PVE (UK).

PRODUCTEN

ventilatoren_website_new.png

VENTILATOREN

luchtappendages_website_new-2.png

LUCHTAPPENDAGES

luchtbehandeling_website_new2.png

LUCHTBEHANDELING

temperatuurbeheersing_website_new.png

TEMPERATUURBEHEERSING

brandklep_inatherm.png

BRANDVEILIGHEID

vochtbeheersing-2.png

VOCHTBEHEERSING

dee-website.png

LUCHTVERDELING

kanaalventilatoren, dakventilatoren, rookgasventilatoren, axiaalventilatoren, centrifugaal ventilatoren, atex ventilatoren, modulair, compact, woonhuisinstallatie, fan coil units, luchtbehandelingskasten zwembaden, kanaalverwarmers, kanaalkoelers, inductie units, stralingspanelen, luchtverwarmers, warmteverdelers, luchtgordijnen, constant volumeregelaars, variabel volumeregelaars, geluiddempers, filterboxen en filters, kleppenregisters, regelkleppen, iris regelkleppen, flexibele slangen, brandkleppen, vlinderkleppen, brandventielen, brandwerende roosters, bevochtiging, ontvochtiging, cleanvent ventielen, inductie-units, luchteverdeelslangen en -kanalen, buitenluchtroosters, dakkappen, specials.

bottom of page