top of page

INTEGRA-GROEP

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations. Dit doen wij volgens de filosofie dat wij door onze prestaties bij iedere afnemer de status van preferred supplier willen krijgen. Altijd met oog voor de directe omgeving, duurzaamheid, mens en milieu.

Integra startte in 2000 met ontwerp, productie en montage van systeemplafonds. In 2008 breidde Integra het assortiment verder uit met plafondsystemen die voorzien zijn van ultramoderne koel- en verwarmingstechnologie. Wij verzorgden onder andere de plafondsystemen voor ABN Amro, Microsoft, TNT, RAI Amsterdam, de luchthaven van Sint-Petersburg, Tenerife, Schiphol en Oman. Van conventionele bouw tot zeer moderne en uitdagende architectuur, van grote oppervlaktes tot ingenieus ambachtswerk.

 

Integra heeft de afgelopen jaren gebouwen over de gehele wereld van plafondsystemen voorzien. 

Wij produceren panelen met standaard een akoestische inlage en bij expliciete eisen kan Integra specifieke isolatievoorzieningen treffen. Al onze producten testen we volgens DIN EN 20354 en DIN EN ISO 16554-normen. Daarnaast voeren we Db- en andere testmetingen uit met onder andere een akoestisch vlies, diverse perforaties en (on)gesealde isolatiepakketten.

Onze twee internationaal georiënteerde business units Integra Metal Ceiling systems en Integra Climate Ceiling systems verzorgen voor onze relaties het hele traject van design tot aan de montage. Integra ontwerpt de plafondsystemen en integreert ze met licht- en luchttechnische componenten.

 

Wij ontwikkelen luchttechnische selecties, lichtplannen en berekeningen over de lichtsterkte en andere belangrijke elementen voor een optimaal klimaat in de gebouwen.

 

Zoekt u plafondsystemen voor een renovatie, revitalisatie en nieuwbouw van gemeentehuizen, ziekenhuizen, kantoren, luchthavens, treinstations of hotels? Neem dan contact op met Integra.

INTEGRA-GROEP

integra logo klein.jpg

Rak 22

1551 NA

Westzaan

075 – 6127290
info@integra-groep.com
www.integra-groep.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

METALEN PLAFONDSYSTEMEN

De Metalen Plafondsystemen van Integra creëren een aangename ambiance in kantoorgebouwen, treinstations, hotels en op vliegvelden. Ze absorberen geluid, geven licht het gewenste effect, zijn esthetisch en verbeteren het algemene leefklimaat. Integra Metal Ceiling systems werkt en ontwerpt samen met architecten om de plafonds als  belangrijk onderdeel van het gebouw in te passen. Functioneel en ultramodern.

Integra Metalen Plafond Systemen worden geïntegreerd met verlichting, luchtventilatie, verwarmingssystemen en sprinklerinstallaties. Wij produceren standaard een ruim assortiment modellen, kleuren en maten, maar Integra biedt veel meer. Onze eigen design- en productieafdelingen ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren ook op maat, zodat u het plafondsysteem krijgt dat bij uw unieke gebouw past.

Wilt u de speciaal voor renovatie, revitalisatie en nieuwbouw van utiliteitsbouw als gemeentehuizen, ziekenhuizen, kantoren, luchthavens, hotels en bankgebouwen ontworpen metalen plafondsystemen? Streeft u ernaar om uw leefklimaat op een zo hoog mogelijk niveau te brengen voor uw bezoekers en medewerkers? Duurzaam en exact volgens uw eisen en wensen. Dan is Integra uw internationale partner.

layin.jpeg

Integra® Lay-in metalen plafondsysteem

 

Lay-in Tegular/Deep Tegular 
Integra Lay-in panelen bieden verschillende alternatieven voor de moderne plafondontwerper. De Lay-in panelen zijn samengesteld uit 2 groepen: Tegular en Deep Tegular. Het verschil tussen de twee groepen is alleen de doorzak hoogte. De Tegular Lay-in panelen hebben een doorzakhoogte van 8 mm. van het T-24 systeem. De Deep Tegular heeft een doorzakhoogte van 12 mm. en daardoor wordt het hiaateffect vergroot. Het Lay-in systeem is leverbaar in gegalvaniseerd staal of aluminium. De Tegular/Deep Tegular Lay-in systemen bieden een ideale oplossing bij het renoveren van projecten.

Lay-in Microlook 
De Integra Microlook Lay-in panelen zijn volledig verenigbaar met diverse T-15 ophangprofielen. De Microlook Lay-in is, evenals andere panelen, verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en aluminium. De Microlook Lay-in panelen leiden tot een smaller hiaat met de T-15 ophangprofielen. De Microlook Lay-in is zeer geschikt voor moderne plafondontwerpen. Integra Microlook Lay-in systeem biedt de juiste oplossing voor kantoren, winkels en wandelgalerijen.

Lay-in Flat
De Integra Flat Lay-in panelen zijn volledig verenigbaar met de diverse T-24 ophangsystemen. De panelen zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal en aluminium. De Flat Lay-in panelen kunnen, net als de andere Lay-in systemen, gemakkelijk en zonder enige hulpmiddelen worden gedemonteerd. Integra Flat Lay-in systeem biedt de juiste oplossing voor algemene ruimten, keukens en productieruimtes.

Clip-in-Project-images-405.jpeg

Integra® Clip-in metalen plafondsysteem

Plafonds met een verborgen ophanging en moderne uniforme uitstraling

Het Integra  Clip-in metalen plafondsysteem wordt  veel toegepast in o.a. kantoren, luchthavens, (metro)stations en ziekenhuizen. Dit verdekte systeem zorgt voor een rustig, helder, monolitisch uiterlijk.

Integra Clip-In-panelen hebben het voordeel dat ze eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden zodat het plenum met achterliggende installatie altijd bereikbaar blijft. De panelen kunnen worden geleverd in zeer veel verschillende afmetingen, perforaties en kleuren. Dit alles maakt het Clip-In-paneel zeer geliefd bij architecten. De Clip-in panelen zijn, evenals andere panelen, verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en aluminium.

Hook-on-image.jpg

Integra® Hook-on metalen plafondsysteem

 

Integra Hook-on plafondpanelen bieden een helder, monolithische plafond door middel van verborgen S-inhaaksystemen. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, perforaties en kleuren. De Hook-on panelen kunnen, evenals andere panelen, gemakkelijk worden gedemonteerd. Het Hook-on systeem is een ideale oplossing voor druk bezochte gebieden, zoals kantoren, luchthaven en stations.

Hook-on Corridor
De Integra Hook-on Corridor panelen zijn speciaal ontworpen voor de gang. Deze panelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en opties. De gangpanelen, die volledig verenigbaar zijn met de Hook-on profielen en toebehoren, kunnen heel gemakkelijk worden gedemonteerd. De panelen kunnen geproduceerd worden in overeenstemming met de specifieke grootte van elke ruimte. Tijdens de montage is er een miniem verlies aan materiaal.

Balvast plafonds – voor sporthallen
Integra levert ook speciale uitvoeringen van het Hook-on plafondsysteem welke zijn voorzien van extra fixeer-clips. Hiermee is het systeemplafond balvast en zeer geschikt voor toepassing in sporthallen en sportaccommodaties. De metalen plafonds zijn impactbestendig, stootvast en bieden een goede geluidsabsorptie.

Perspekta-C (1).jpeg

Integra® Perspekta C metalen plafondsysteem

 

Het plafondsysteem Perspekta is samengesteld uit modulaire profielen en panelen die parallel of loodrecht aan elkaar kunnen zijn. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en opties. Door hun monolitische verschijning kunnen de panelen van Perspekta voor moderne architectuur worden gebruikt. Alle Perspekta panelen kunnen eenvoudig zonder hulpmiddelen, worden gedemonteerd. Het Perspekta systeem is geschikt voor grote ruimten, zoals kantoren en luchthavens.

Perspekta-D (1).jpeg

Integra® Perspekta D metalen plafondsysteem

 

Het plafondsysteem Perspekta is samengesteld uit modulaire profielen en panelen die parallel of loodrecht aan elkaar kunnen zijn. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en opties. Door hun monolitische verschijning kunnen de panelen van Perspekta voor moderne architectuur worden gebruikt. Alle Perspekta panelen kunnen eenvoudig zonder hulpmiddelen, worden gedemonteerd. Het Perspekta systeem is geschikt voor grote ruimten, zoals kantoren en luchthavens.

bottom of page