top of page

INVICTUS

Great Flooring, Invincible Performance Als het aankomt op het leveren van geweldige prestaties, gaat er niets boven Invictus® luxe vinylvloeren. De naam is geen toeval: in het Latijn betekent “invictus” “onoverwinnelijk”. Invictus® luxe vinylvloeren zullen zeker aan al uw verwachtingen voldoen. Uw Invictus® luxe vinylvloer zal een indrukwekkend stijlelement in uw huis zijn. Kies uit een grote verscheidenheid aan dessins, waaronder natuurgetrouwe houten planken en tegels met een realistische steenlook, of maak een gedurfd statement met een opvallend patroon. Scratchmaster®: exclusief voor Invictus®. Deze toplaag zorgt ervoor dat uw luxe vinylvloer bestand is tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren. De planken en tegels van Invictus® zijn gemakkelijk te hanteren en te plaatsen, uiterst slijtvast en vergen weinig onderhoud. Invictus® is waterbestendig en dan ook de perfecte keuze voor uw keuken, badkamer of hal. En voor elke andere kamer, natuurlijk. Invictus® draagt bij tot het creëren van een ontspannende omgeving. De vloer is geluiddempend en verbetert de akoestiek van uw woning aanzienlijk.

DE TROEVEN VAN INVICTUS ® LUXE VINYLVLOEREN Invictus® luxe vinylvloeren bieden niets dan onoverwinnelijke voordelen. Ze voldoen aan alles wat u van een goede vloer verwacht. Bovenop deze voordelen hebben sommige Invictus® luxe vinylvloeren specifieke kenmerken. Op de productpagina’s vindt u meer informatie over deze kenmerken en wordt u begeleid om de meest geschikte voor uw huis te kiezen. Alle technische specificaties zijn ook beschikbaar op de website www.invictus.eu.

SPECIFIEKE KENMERKEN VAN INVICTUS ® LUXE VINYLVLOEREN Bovenop de algemene troeven hebben sommige Invictus luxe vinylvloeren extra kenmerken: embossed in register, oneindig dessin en XL planken. Op de productpagina’s vindt u meer informatie over deze kenmerken. Deze unieke karakteristieken versterken de look & feel van het dessin.

INVICTUS

invictus logo.jpg

Weverijstraat 1
9600 Ronse
Belgium

+32 55 230 200

info@invictus.eu

www.invictus.eu

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
DROY3A_40_LIVING.jpeg
Highlander Large.jpeg
grid-landscape-commercial.jpeg
Roomshot 3.jpeg
LVT_brochure.jpeg
Scratchmaster.jpeg

INVICTUS® LUXE VINYLVLOEREN HEBBEN VEEL OPTIES OM UIT TE KIEZEN, IN VIER REEKSEN: INVICTUS® MAXIMUS DRYBACK, MAXIMUS CLICK, PRIMUS DRYBACK EN PRIMUS CLICK.

Invictus® Maximus Dryback en Maximus Click zijn ontworpen om zelfs het intensiefste projectgebruik te weerstaan - zoals in care-, hospitality-, officeen retail-omgevingen - en zullen zeker aan alle technische vereisten voldoen.

DE TROEVEN VAN INVICTUS® LUXE VINYLVLOEREN

Invictus® luxe vinylvloeren bieden niets dan onoverwinnelijke voordelen. Ze voldoen aan alles wat u van een goede vloer verwacht.

INVICTUS® LUXE VINYLVLOEREN

PRODUCTEN VAN INVICTUS

bottom of page