top of page
IMG_2356-scaled.jpeg

ISMT

ISMT is de specialist in de bouw en industrie met focus op de niche markten Akoestiek & Isoleren (Bouw) en Beschermen & Presenteren (Industrie).
Samen met onze partners ontwikkelen wij innovatieve en hoogwaardige oplossingen, voor het beschermen van mensen, middelen en milieu. ISMT streeft naar volledige (duurzame) integratie van technisch hoogwaardige kwaliteitsproducten en diensten in de organisatie van onze klant.
Wij komen onze afspraken na, wat ons een betrouwbare partner maakt in het hele proces.

Wij garanderen de hoogste standaard van kwaliteit en efficiënte productiemogelijkheden, gericht op toepassingen van onze klanten.

ISMT SINDS 1972

Hoe het allemaal begon

Door een toenemende vraag voor PE band als afdichtingen is de zelfstandige business unit Imbema Kunststofchemie B.V. opgericht en gestart aan het Wilsonsplein in Haarlem. In hetzelfde jaar wordt er ook met een van de eerste toepassingen gestart; zelfklevend PE tape. Hierin is een partnerschap met Alveo aangegaan om de PE schuimen die zij produceren te verwerken naar diverse toepassingen. 

ISMT

ismt logo.jpg

Küppersweg 18

2031 EC

Haarlem

088 018 4900

info@ismt-bv.com

ismt-bv.com

  • LinkedIn

PRODUCTEN

AKOESTISCHE VLOERISOLATIE

Akoestische_Vloerisolatie_1.jpg

Ons specialisme is het beheersen van contactgeluiden en trillingen in gebouwen. Hierin bieden wij een unieke projectbegeleiding.

Onze klanten hebben de zekerheid dat de vooraf bepaalde akoestische prestatie behaald wordt, zodat de eindgebruiker een optimaal akoestisch comfort ervaart. De ruimte wordt stiller en rustiger ervaren.Akoestische vloerisolatie wordt gebruikt om loopgeluiden en andere contactgeluiden te voorkomen.

Contactgeluidsisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis. Een dergelijke geluidsisolatie is zeer wenselijk, vooral in binnenstedelijke gebieden of appartementen boven een supermarkt of andere detailhandel. Bij de renovatie of herinrichting van een gebouw wordt vaak rekening gehouden met het contactgeluid en het gewenste geluidsniveau.

Contactgeluiden worden veroorzaakt door de trillingen van bepaalde onderdelen van een gebouw, bijvoorbeeld door mensen die lopen, stoelen die schuiven of deuren die open / dicht gaan. Contactgeluid kan zich over het hele gebouw verspreiden, vooral wanneer de dekvloeren en vloerconstructies met elkaar verbonden zijn. ISMT’s geluidsisolatie onder de zwevende dekvloer of de afwerkvloer voorkomt contactgeluiden.

Isolgomma Point

Isolgomma Highmat

Isolgomma Upgrei

Isolgomma Grei

Isolgomma-ROLL-overlap.jpeg

Isolgomma Roll

Isolgomma-UPROLL-overlap.jpeg

Isolgomma Uproll

Isolgomma-Sylpro-AD.jpeg

Isolgomma Syl AD

Isolgomma-Sylwood.jpeg

Isolgomma Sylwood

Sirex-PE-3006-005-1.jpeg

SIREX® PE 3006/005

Sirex-PE-35-01.jpeg

SIREX® PE 35/01

Isolgomma-Sylcer-1.jpeg

Isolgomma Sylcer

bottom of page