top of page
prof-home-beeld.jpeg
cropped-Isobooster-ALG-web-250.png
Isobooster-PRO-600.jpeg

Netwerk van professionals

Het Isobooster Professional Netwerk is een landelijk netwerk van experts in renovatie, restauratie, nieuwbouw en verduurzaming. Het netwerk bestaat uit vakspecialisten met geruime kennis en ervaring met het (na)isoleren van alle bouwdelen, zoals daken, zolders, gevels, wanden en vloeren. Ze werken actief aan kennisdeling en hebben geruime ervaring met complexe en uitdagende vraagstukken van verduurzaming in uiteenlopende situaties.

Heb je hier vragen over of zoek je een professional bij jou in de regio stuur ons dan een mailtje.

PXA NEDERLAND BV

Isobooster is een gebruiksvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. De universele isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen reflectiefolie afgewisseld met luchtkussenfolie. De isolerende werking van Isobooster wordt veroorzaakt door thermische reflectie of thermoreflectie. Thermische reflectie betekent dat zowel koude als warmte eenvoudig teruggekaatst worden. De reflectiefolie kan alleen zijn werk doen als er lucht tussen zit, vandaar de luchtkussenfolie.

Isobooster is universeel dus geschikt voor de hele thermische schil van een gebouw; dat wil zeggen dakisolatie, gevelisolatie en de isolatie van vloeren en kruipruimtes. Het materiaal is heel eenvoudig aan te brengen. Het is licht en dun en op rollen in diverse maten verkrijgbaar. Omdat het heel dun is, is Isobooster uiterst flexibel. Je kunt het in de meest uitdagende situaties goed en passend aanbrengen. Waardoor het dus ook weinig ruimte inneemt.

Isobooster is een duurzame oplossing voor het isoleren van elk gebouw. Het heeft de zeer lange levensduur van meer dan 70 jaar en het is schoon en veilig te verwerken: er komen geen gassen of vezels vrij. Wil je het verwijderen, dan kan het eenvoudig gerecycled worden, via de reststroom voor plastic (PMD).

Isobooster is een gepatenteerde Nederlandse uitvinding. Het wordt geproduceerd binnen de Europese Unie.

PXA Nederland is exclusief leverancier van Isobooster. Isobooster is een gedeponeerd handelsmerk van Isobooster B.V.

Zo leveren ze een bijdrage aan een nieuwe toekomst op basis van zonne-energie. Deze schone, gratis en alom aanwezige energiebron kan in onze stroombehoeften voorzien en fossiele brandstoffen op den duur helemaal overbodig maken.

Als je nu ergens een woning met zonnepanelen op het dak ziet, is de kans groot dat het een Enphase-woning is. We hebben meer dan 58 miljoen micro-omvormers geïnstalleerd op meer dan 3,0 miljoen huizen in 145 landen. Zo hebben we niet alleen miljoenen mensen toegang tot schone, betaalbare en betrouwbare energie gegeven, maar ook banen gecreëerd en bijgedragen aan een klimaatneutralere toekomst voor iedereen. Enphase stelt mensen en hun stroom centraal in onze gezamenlijke energietoekomst.

Enphase. Macht door mensen.

PXA NEDERLAND BV

pxa nederland.jpg

Wilhelminalaan 10k

3451 HJ

Vleuten

030 6666 963

info@isobooster.nl

www.isobooster.nl

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page