isovlas banner.jpg

ISOVLAS

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
isovlas logo.jpg

Adres: Moergestelseweg 30a

Postcode: 5062 JW Oisterwijk

Plaats: Oisterwijk

T: 013-5210858
E: info@isovlas.nl
W: www.isovlas.nl

Isovlas

 

Gezond bouwen

Materialen uit herwinbare natuurproducten. In alle sectoren is deze innovatieve, noodzakelijke ontwikkeling in volle gang. ook in de bouw. In versneld tempo is de omschakeling realiteit aan het worden. De acceptatie van bijvoorbeeld VLAS als hoogwaardig isolatiemateriaal is er een sprekend voorbeeld van. Bij Isovlas zijn wij er al heel lang van overtuigd dat het deze kant op moet gaan. Daarom hebben wij veel tijd, geld en energie gestopt in biobased innovaties voor de bouw. Allemaal op basis van vlas. Met deze wetenschap zijn wij overtuigd van de kracht en de duurzame kwaliteit van vlas, omdat vlas:


– kort cyclisch hernieuwbaar en herwinbaar is
– CO2 uit de atmosfeer haalt en opslaat
– van nature temperatuur- en vochtregulerend is
– geen schadelijke stofdeeltjes bevat
– recyclebaar is

Natuur als inspiratie voor de slimste…voor de beste bouwisolatie

Isovlas heeft de unieke mogelijkheden van vlas vertaald in duurzame, hoogwaardige producten zoals Bouwisolatie, Dampopen Dakelementen en na-isolatie, voor condensvrij isoleren van binnenuit en op bestaand dakbeschot: Reno Interieur, het hoogwaardige Reno TG Elegant en Reno Exterieur. Voor nieuwbouw, renovatie, projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw, villabouw etc., etc.

Isovlas is marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van biobased isolatieproducten die gemaakt zijn van vlas.

Even Logisch als geniaal. Groen bouwen is paars!

Isovlas Bouwisolatie is biobased, Cradle to Cradle, gemaakt van natuurlijke vlasvezel,  duurzaam, C02 neutraal, natuurlijk vocht- en temperatuurregulerend en sterk geluidwerend. Het rot niet en verweert niet. Isoleren met vlas is al meer dan 80 jaar (met name in Duitsland) een beproefd alternatief.

 

Unieke prijsprestatie!

Isovlas isolatieproducten onderscheiden zich in prijs en prestatie en overtreffen de traditionele isolatiematerialen op aspecten van warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Geen wonder, want het vlas in Isovlas producten is een natuurlijk product. En nog steeds is er geen door de mens bedacht en gemaakt product te vinden dat beter is dan wat natuurlijk is. De natuur is zoveel complexer en uitgekiender, dat we er elke dag weer versteld van staan. Daarom maken wij gebruik van die natuur…Met het beste resultaat voor verwerker en eindgebruiker, duurzaam, gezond en zeker.

 

Kiezen voor Isovlas is een keuze tussen verstand en emotie. Qua prestaties en kosten doen producten van Isovlas voor geen ander isolatiemateriaal onder. Dus, u gaat ervoor, of niet. Het is een kwestie van mentaliteit. Van denken en levensstijl. U kiest toch ook liever natuurlijke stoffen als linnen en katoen voor uw kleding in plaats van synthetisch materiaal?

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS

VLAS ISOLATIEPLAAT PL/PN

HOUTEN HELLEND-DAKELEMENT CONSTR., ENKELSCHALIG VRD DAKELEMENT

HOUTEN HELLEND-DAKELEMENT CONSTR., DUBBELSCHALIG VRD DAKELEMENT

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

DOCUMENTATIE