top of page
31_Kavel_4_©Ossip.jpeg
jadearchitecten-x2-1.png

JADE ARCHITECTEN

comfortabele gebouwen

voor professionals en particulieren

Wij ontwerpen spraakmakende, veranderbare en gezonde gebouwen, in zowel bestaand als nieuw vastgoed. Gebouwd voor de toekomst, met nieuwe technologieën en materialen. Ontworpen voor jou.

spraakmakende gebouwen

Mensen gedijen het beste in een mooie omgeving. Wij geven gebouw en landschap karakter en schoonheid. JADE maakt spraakmakende architectuur. In onze ontwerpen gaan we op zoek naar wat een gebouw en plek bijzonder maakt. 

veranderbare gebouwen

JADE maakt gezonde en comfortabele gebouwen die zich makkelijk laten aanpassen. Wij doen dit door het ‘open building’ principe te hanteren waardoor gebouwen in de toekomst weer eenvoudig aan te passen zijn aan de wensen van nieuwe

JADE ARCHITECTEN

jade architecten klein.jpg

Adres: Goudsesingel 192

Postcode: 3011KD

Plaats: Rotterdam

T:  06 52322850
E: info@jadearchitecten.nl
W:
www.tpahga.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.png

gebruikers of bewoners. Zo blijven gebouwen courant, zijn ze geschikt voor meerdere doelgroepen en gaat het gebouw langer mee.

 

gezonde gebouwen

In onze projecten dringen we het energieverbruik zoveel mogelijk terug en maken we gebruik van natuurlijke energiebronnen. Wij kiezen ervoor om te investeren in gebouwonderdelen die lang mee gaan zoals een zeer goed geisoleerde gebouwschil, dit leidt tot besparingen op zaken die minder lang mee gaan zoals installaties. Onze ontwerpen resulteren in een uitmuntend

comfort en een gezond binnenklimaat.

 

technologie & materialen

JADE omarmt innovatie. We zijn in staat om onze toekomst beter vorm te geven door gebruik te maken van natuurlijke materialen, slimme productiemethoden en uitgekiend hergebruik. Wij bouwen mee aan een circulaire economie. Jij ook?

Lid BNA (erkend bureau)
JADE is gecertificeerd Architect aan Zet
Aangesloten bij adviseursnetwerk PassiefBouwen

PROJECTEN

duurzaamheid Wil je aan de slag met het verduurzamen van jouw gebouw of huis maar weet je niet waar je moet beginnen neem dan contact met ons op. gezonde gebouwen In onze projecten dringen we het energieverbruik zoveel mogelijk terug en maken we gebruik van natuurlijke energiebronnen. Wij kiezen ervoor om te investeren in gebouwonderdelen die lang mee gaan zoals een zeer goed geisoleerde gebouwschil, dit leidt tot besparingen op zaken die minder lang mee gaan zoals installaties. Onze ontwerpen resulteren in een uitmuntend comfort en een gezond binnenklimaat.

veranderbare gebouwen JADE maakt gezonde en comfortabele gebouwen die zich makkelijk laten aanpassen. Wij doen dit door het ‘open building’ principe te hanteren waardoor gebouwen in de toekomst weer eenvoudig aan te passen zijn aan de wensen van nieuwe gebruikers of bewoners. Zo blijven gebouwen courant, zijn ze geschikt voor meerdere doelgroepen en gaat het gebouw langer mee.

technologie en materialen JADE omarmt innovatie. We zijn in staat om onze toekomst beter vorm te geven door gebruik te maken van natuurlijke materialen, slimme productiemethoden en uitgekiend hergebruik. Wij bouwen mee aan een circulaire economie. Jij ook?

bottom of page