top of page
tomasz-dzioch-vfcYk7JyRfU-unsplash.jpg
cropped-OpzetlogoJM-V2_300-dpi.png

JM TOTAALAFDICHTINGEN

JM totaalafdichtingen klein.jpg

Adres: BRAKEN 16

Postcode: 1713 GC

Plaats: Obdam

T: 0226 724 120
E: info@jmtotaalafdichtingen.nl
W: www.jmtotaalafdichtingen.nl

  • Facebook
linkedin icon.gif

JM TOTAALAFDICHTINGEN

 

Directeur Joost van der Zon heeft veel ervaring met (grote) bouwprojecten, waar hij werkte als uitvoerder en betonreparateur. Hij kent de bouw en weet waar hij over praat. In 2012 startte hij (samen met Misja Bakker) JM Totaalafdichtingen BV, waarvan de dagelijkse leiding in zijn handen ligt.

GROTE FLEXIBILITEIT

JM Totaalafdichtingen BV is expert in luchtdicht bouwen en verdiende al eerder zijn sporen in betonreparatie, waterdicht bouwen en betoninjectie. Joost is enthousiast over de flexibiliteit en prestaties van zijn (grotendeels) vaste medewerkers.

“Er heerst veel saamhorigheid en onze opdrachtgevers, meestal aannemers, kunnen op ons vertrouwen. De voortgang en planning worden altijd gehaald. Ook zijn we in staat om hele grote projecten aan te pakken. Op dit moment werken onze teams op 5 grote bouwprojecten.”

LOYALE MEDEWERKERS

“We werken met een grote groep loyale medewerkers, die in vaste teams meegaan naar de projecten. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en dat merk je op de werkvloer.”

 

EXPERT IN LUCHTDICHT BOUWEN

Naast vakkennis over betonreparatie, betoninjectie en waterdicht bouwen, heeft luchtdicht bouwen een echte vlucht binnen het bedrijf genomen. Mede door de steeds strengere eisen voor luchtdoorlatendheid van nieuwbouw.

TOEKOMSTBESTENDIG BOUWEN

“JM Totaalafdichtingen BV ontwikkelde zich al tot expert in luchtdicht bouwen, nog voordat zo bouwen een vereiste was. Onze interesse heeft altijd gelegen in toekomstbestendig bouwen. Daardoor lopen wij voorop in de markt. Waar dit voor ons al jarenlang dagelijks werk is, zijn anderen pas net begonnen.”

MEER DAN UITSTEKENDE SERVICE

“Het gebeurt eigenlijk nooit, maar mocht ons werk niet goed worden opgeleverd of er blijkt iets niet in orde te zijn, dan kunnen opdrachtgevers rekenen op uitstekende service. Wij doen wat we zeggen en staan voor wat we doen.”

bottom of page