top of page
HERO_Vlissingen_Scheldekwartier_20190606

JOOSTEN KUNSTSTOFFEN

joosten logo klein.jpg

Adres: Veilingweg 24

Postcode: 6681 LA

Plaats: Bemmel

T: 0481 424721
E: bemmel@joostenkunststoffen.nl
W: www.jirlumar.nl

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.gif

JOOSTEN KUNSTSTOFFEN

JOOSTEN: DE ONE-STOP-SHOP VOOR
DE GWW- EN GROENSECTOR

Als toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid bieden wij innovatieve en duurzame kunststof totaaloplossingen voor uitdagingen op het gebied van infratechniek, watermanagement en groenconcepten.

Onze kracht; het combineren van producten uit ons uiteenlopende assortiment dat bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering.

Hierdoor komen wij vaak tot verrassende en economisch voordelige oplossingen voor veel voorkomende uitdagingen op het gebied van o.a. grondwapening, funderingen, afwatering- en infiltratiesystemen en groen in de stad.

Naast onze eigen Product Specialisten hebben wij de beschikking over de ingenieurs en geotechnici van de fabrikanten waarmee wij samenwerken aan Nederlands grootste bouwkundige projecten. Deze bundeling van ervaring, productkennis en wetenschappelijke kennis stelt ons in staat tot de beste maatwerkoplossing te komen voor de meest complexe Design & Construct uitdagingen.

bottom of page