top of page
KE fibertech logo.png
KE Fibertec banner
KE fibertech logo.png

KE FIBERTEC

KE Fibertec AS ontwikkelt, produceert en verkoopt een "goed binnenklimaat" oftewel luchtverdeelsystemen op basis van textieltechnologie. Het principe is om zorg te dragen voor een tochtvrije en gelijkmatige verdeling van de geklimatiseerde lucht via onze op maat gemaakte textiele luchtkanalen.

Tegenwoordig worden textiele luchtverdeelsystemen bijna overal gebruikt, van industriële gebouwen tot sporthallen, kantoren, laboratoria, in de voedselindustrie en nog vele andere ruimtes waarin een goed binnenklimaat een vereiste is.

Een textiel luchtkanaal is een rond, halfrond of kwartrond luchtkanaal dat gemaakt is van lichtgewicht textiel in plaats van bijvoorbeeld verzinkt staal, roestvrij staal of aluminium, ontworpen voor de toevoer en verdeling van gekoelde of verwarmde lucht.

Textiele luchtkanalen zijn zeer geschikt voor een efficiënte, gelijkmatige en tochtvrije verdeling van geklimatiseerde lucht.

De textiele luchtkanalen van KE Fibertec zorgen voor een doeltreffende luchtverplaatsing en een goed binnenklimaat in scholen, kantoren, winkels, showrooms, productieruimtes, zwembaden, industriële of ruimtes waar veel mensen samenkomen.

Een goed binnenklimaat gaat verder dan alleen het verkopen van luchtverdelingsproducten. Bij KE Fibertec draait het om samenspraak, deskundigheid, betrouwbaarheid en logistiek. We hebben geen standaard onderdelen en we hebben dan ook geen standaard eindproducten op voorraad.

KE Fibertec is een professionele organisatie en gespecialiseerd in het
ontwerpen, adviseren, leveren, installeren en onderhouden van textiele luchtverdeelslangen voor uw specifieke project.

"Air the way you want"

KE FIBERTEC

Simon Stevinstraat 23

3291 CA

Strijen

078-6748888

info@ke-fibertec.nl

www.ke-fibertec.com

KE fibertec logo klein.png

OPLOSSINGEN

komfort-front-jun2021-1920x1080.jpeg

Comfort.

Goed binnenklimaat voor ruimtes met hoge comforteisen zoals kantoren, congreshallen, concerthallen, geluidsstudio's, kantines, scholen, kinderdagverblijven etc.

KE-fibertec Laboratoria

Laboratoria

Het verdelen van grote hoeveelheden lucht met een minimale geluidsproductie in werkruimtes als VAV-zuurkasten, de farmaceutische industrie, stofvrije ruimtes, onderzoekslaboratoria etc.

KE-Fibertec Sport en Recreatie

Sport en recreatie

Zeer energiezuinige oplossingen voor de steeds wijzingende ventilatie-eisen in sporthallen, fitnessruimtes, schietbanen, zwembaden, ijsbanen etc.

KE-Fibertec Industrie.jpeg

Industrie

Zorgt ervoor dat de werknemers geklimatiseerde lucht krijgen zonder dat er sprake is van tocht in lichte of zware industrie, drukkerijen, fabrieken, werkplaatsen etc.

KE-Fibertec Voedselindustrie

Voedselindustrie

Geen problemen met condensatie, geen toename van micro-organismen in de speciaal geweven materialen van KE Fibertec voor magazijnen, terminals, zeer hoge opslagplaatsen etc.

bottom of page