top of page
KE Fibertec banner
KE fibertech logo.png

KE FIBERTEC BENELUX B.V.

Het leveren van luchtverdelingsproducten is slechts een deel van wat KE Fibertec biedt. We geloven in samenwerking, expertise, betrouwbaarheid en naadloze logistiek. Onze producten zijn niet standaard en we houden geen afgewerkte producten op voorraad.

Het vergt communicatie en expertise om tot een passende oplossing te komen die aan uw verwachtingen voldoet. Onze gratis adviesservice helpt hierbij. Hoe eerder we bij uw project betrokken zijn, hoe beter het eindresultaat zal zijn. Traditionele luchtverdelingssystemen kunnen vaak worden vervangen door textiele luchtkanalen, maar alleen als het ontwerp perfect is afgestemd op de taak die het moet vervullen.

Twijfelt u of een luchtverdeelsysteem de juiste keuze is? Onze ventilatiedeskundigen staan klaar om te adviseren. We onderzoeken niet alleen de luchthoeveelheid en uw verwarmings- en koelingsbehoeften, maar ook de verwachtingen van de uiteindelijke gebruiker. Ons doel is om een betrouwbaar advies te bieden op basis van nauwe samenwerking.

KE Fibertec heeft geïnvesteerd in vooruitstrevende technologieën door lasertechnologie te integreren in ons gehele productieproces. Deze innovatie heeft ons in staat gesteld een geheel nieuwe productcategorie te introduceren: de hybride producten. Deze combineren de beste eigenschappen van onze systemen met lage en hoge impuls, resulterend in een geavanceerd product dat zowel efficiënt als effectief is.

Onze aanpak is gebaseerd op vertrouwen, en we hopen de kans te krijgen om onze expertise toe te passen op uw volgende ventilatieproject. Bij KE Fibertec staan we klaar om onze beloften waar te maken.

KE FIBERTEC BENELUX B.V.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Simon Stevinstraat 23

3291 CA

Strijen

078-6748888

info@ke-fibertec.nl

www.ke-fibertec.com

KE fibertec logo klein.png

OPLOSSINGEN

KE Fibertec comfort

Comfort.

Goed binnenklimaat voor ruimtes met hoge comforteisen zoals kantoren, congreshallen, concerthallen, geluidsstudio's, kantines, scholen, kinderdagverblijven etc.

KE-fibertec Laboratoria

Laboratoria

Het verdelen van grote hoeveelheden lucht met een minimale geluidsproductie in werkruimtes als VAV-zuurkasten, de farmaceutische industrie, stofvrije ruimtes, onderzoekslaboratoria etc.

KE-Fibertec Sport en Recreatie

Sport en recreatie

Zeer energiezuinige oplossingen voor de steeds wijzingende ventilatie-eisen in sporthallen, fitnessruimtes, schietbanen, zwembaden, ijsbanen etc.

KE-Fibertec Industrie.jpeg

Industrie

Zorgt ervoor dat de werknemers geklimatiseerde lucht krijgen zonder dat er sprake is van tocht in lichte of zware industrie, drukkerijen, fabrieken, werkplaatsen etc.

KE-Fibertec Voedselindustrie

Voedselindustrie

Geen problemen met condensatie, geen toename van micro-organismen in de speciaal geweven materialen van KE Fibertec voor magazijnen, terminals, zeer hoge opslagplaatsen etc.

bottom of page