top of page
kegro deuren logo.jpg
kegro deuren banner.jpeg

KEGRO DEUREN

Al meer dan 40 jaar is Kegro Deuren dé deurenfabrikant van en marktleider in vlakke en massieve houten deuren voor nieuwbouw, renovatie en transformatie projecten in Nederland. Deze positie hebben we te danken aan onze topkwaliteit buitendeuren en unieke totaaloplossingen. De houten deuren worden onder continue kwaliteitsbewaking geproduceerd in de moderne productielocatie in Groesbeek. Kegro Deuren heeft een eigen R&D afdeling voor productontwikkeling en is voorloper in de deurenbranche met haar totaaloplossingen voor gebouwontsluiting.

Passende houten deuren

Kegro Deuren biedt voor iedere woning een passende buitendeur. Passend qua stijl, omdat de bijzondere deurenlijn van Kegro Deuren varieert van klassieke houten deuren tot en met unieke design deuren, die klantspecifiek worden geproduceerd. Passend qua deurcontouren, want dankzij onze eigen inmeetapparatuur Laser Meet-O-Matic past de nieuwe deur altijd in het deurkozijn; zelfs in een kunststof kozijn! Passend qua deurfuncties en deurprestaties, want Kegro Deuren verbindt deurfunctionaliteit en -prestatie met elkaar. Geluidwerende inpandige voordeuren nodig voor een studentencomplex?

Kegro Deuren heeft het. Niet voor niets heeft meer dan 50% van alle nieuwbouwprojecten in Nederland een Kegro deur.

Houten deuren voor alle woningtypes

Kegro Deuren heeft houten deuren voor alle denkbare woningtypes; van eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen, studentenwoningen tot en met woonvormen. Op zoek naar houten voordeuren met authentiek ‘als toen’ uiterlijk voor een complete woonwijkrenovatie? Wij regelen het. Zelf een unieke deur ontwerpen voor een prestigieus architectonisch project? Neem gerust contact met ons op!

Bewoner en wooncomfort staan centraal

De eindgebruiker, de bewoner, staat bij Kegro Deuren centraal. Bewoners kunnen vertrouwen op het beste wooncomfort, de hoogste kwaliteit, de veiligste sluiting, brandwerende deuren volgens de hoogste standaard en/of de meest geluiddempende deur; de mogelijkheden zijn eindeloos. Opdrachtgevers zoals architecten en zelfontwikkelende aannemers kiezen met Kegro Deuren voor een specialistische woningtoegangspartner die vanaf het voortraject al meedenkt over de mogelijkheden.

KEGRO DEUREN

kegro deuren klein.jpg

Industrieweg 25 

6562 AP

Groesbeek

024-3999555
verkoop@kegro.nl
www.kegro.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

Hardhouten voordeuren

Voor onze hardhouten voordeuren maken wij bewust gebruik van de houtsoorten Merbau en Sipo Mahonie. Merbau heeft als eigenschap dat het zwaar, hard, slijtvast, houtrot bestendig en zeer stabiel is. Daarmee is Merbau uitermate geschikt voor duurzame, goed functionerende buitendeuren. Sipo is een tot de Afrikaanse Mahonie familie gerekende houtsoort met een goede vormstabiliteit, duurzaamheid en robuustheid. Het fraaie Sipo leent zicht bijzonder goed voor transparant afgewerkte deuren. Beide zeer duurzame houtsoorten hebben minimaal krimp- en zwelgedrag. Hierdoor behoren klemmende houten voordeuren definitief tot het verleden. De combinatie van deze twee houtsoorten met ons unieke vierlaagse verfsysteem zorgt voor een robuuste, onderhoudsarme en stabiele deur met een zeer lange levensduur.

hardhouten-voordeuren.jpeg
bottom of page