top of page
kempen banner.jpg

KEMPEN CLADDING

kempen cladding logo klein.jpg

Adres: Kennedylaan 16a 

Postcode: 5571 KC

Plaats: Bergeijk

T: 0497 - 55 65 30
E: info@kempencladding.nl
W: www.kempencladding.nl

Kempen cladding

De werkzaamheden van Kempen Cladding bestaan uit de levering en montage van dak- & gevel-bekledingen en dakbedekkingen in de breedste zin van het woord, gericht op zowel nieuwbouw als renovatie. Elk project wordt door ons benaderd vanuit uw situatie, geen enkel werk is immers standaard.

 

Door u te laten profiteren van de vele technische mogelijkheden en een betrouwbaar, deskundig advies gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring, krijgt u het beste resultaat voor de afgesproken prijs.

Wij hanteren een breed productengamma en leveren zowel geïsoleerde als enkelwandige dak- en gevelbeplating. Als plaatmateriaal heeft u de keus uit gecoat staal of aluminium in vele kleuren en profileringen. Daarnaast leveren en monteren wij ook kunststof en bitumineuze dakbedekkingen, stalen vloerplaten voor vrijdragende betonvloeren, lichtstraten, lichtkoepels en aluminium goten.

 

Ook voor zeer specifieke producten zoals aluminium felsbeplating, cassettepanelen, plankprofielen, gebogen afwerkstukken en puntprofielen kunt u bij ons terecht.

bottom of page