top of page
kempen composiet banner.jpg

KEMPEN COMPOSIET

kempen composiet logo klein.jpg

Adres: Elskensakker 13 

Postcode: 5571 SK

Plaats: Bergeijk

T: 0497 - 726 906
E: info@kempencomposiet.nl
W: www.kempencomposiet.nl

Kempen composiet

Kempen Composiet is gespecialiseerd in aluminium composiet. We bewerken, leveren en monteren bekledingselementen van aluminium composiet.

Het bewerken van het aluminium composiet hebben we in eigen huis waardoor de flexibiliteit gegarandeerd is. Door onze expertise en ervaring zijn we de juiste keuze als het gaat om toepassing van aluminium in gevels. 

 

Bovendien is Kempen Composiet uw partner in aluminium gevelbekleding. We leveren en monteren aluminium gevelbekleding in de breedste zin van het woord.  Van aluminium zetwerk, aluminium cassettes tot aluminium profielplaten: Kempen Composiet is uw partner.

In een sterk concurrerende markt onderscheiden wij ons door onze servicegerichte instelling. Kempen Composiet is een flexibele organisatie die met je meedenkt. We werken graag samen om zo te komen tot een optimaal eindresultaat.


Veel organisaties werken al jaren samen met ons, omdat ze weten dat ze bij Kempen Composiet altijd kunnen rekenen op kwaliteit en duidelijkheid. Bij ons geen verrassingen achteraf... afspraak is afspraak.

We werken binnen budgetten en leveren volgens gestelde deadlines.

 

Kempen Composiet is uw partner in aluminium gevelbekleding.

bottom of page