top of page
kempen composiet banner.jpg

KEMPEN COMPOSIET

"Kempen Composiet specialiseert zich in de verwerking, levering en montage van hoogwaardige aluminium composiet bekledingselementen. Met interne bewerkingsmogelijkheden van aluminium composiet garanderen we maximale flexibiliteit en kwaliteit.

Onze diepgaande expertise maakt ons de ideale keuze voor aluminium toepassingen in gevels. Als uw partner in aluminium gevelbekleding biedt Kempen Composiet een uitgebreid scala aan diensten, van aluminium zetwerk en cassettes tot profielplaten. We zijn toegewijd aan het leveren en installeren van hoogwaardige aluminium gevelbekleding in al haar vormen.

Onze Visie: Passie & Kwaliteit. In een competitieve markt onderscheiden we ons door onze servicegerichte aanpak. Kempen Composiet is flexibel en denkt actief met u mee om het optimale eindresultaat te bereiken.

Tal van organisaties vertrouwen al jaren op ons vanwege onze betrouwbare kwaliteit en transparantie. Bij Kempen Composiet zijn verrassingen achteraf uitgesloten; wij komen onze afspraken altijd na. We werken binnen gestelde budgetten en leveren volgens afgesproken deadlines.

Kempen Composiet staat garant als uw betrouwbare partner in aluminium gevelbekleding, waar passie voor het vak en hoogwaardige kwaliteit samenkomen."

KEMPEN COMPOSIET

kempen composiet logo klein.jpg

Elskensakker 13 

5571 SK

Bergeijk

0497 - 726 906
info@kempencomposiet.nl
www.kempencomposiet.nl

bottom of page