top of page
kingspan insulation nederland.jpeg

KINGSPAN INSULATION

Kingspan is een toonaangevende fabrikant van isolatieproducten en levert isolatiemateriaal voor een breed spectrum aan toepassingen, van modern hoogwaardig thermo hardend isolatiemateriaal tot traditionele minerale wol. Kingspan neemt de kwestie brandveiligheid uiterst serieus en investeert niet alleen veel in het testen van onze producten, maar ook in producttrainingen en scholing over hoe de producten op de juiste manier kunnen worden toegepast.

Wij zijn toegewijd aan het bouwen van oplossingen die niet alleen superieure bouwefficiëntie en levenslange prestaties leveren, maar die worden ondersteund door uitgebreide systeembrandtests en bewezen brandprestaties in studies van echte brandgevallen. Onze plafond-, muur- en gevelsystemen worden uitgebreid getest op naleving van de wettelijke normen. Brand is een complex issue en te veel focus plaatsen op de brandbaarheid van individuele materialen is misleidend. De brandveiligheid van een gebouw wordt beïnvloed door een

al dan niet correcte uitvoering en naleving van voorschriften. Dit geldt voor iedere constructie en bij toepassing van ieder (isolatie)materiaal dat wordt gebruikt.

Verschillende factoren bepalen de veiligheid van een gebouw, zoals de constructie, voorzieningen tegen brandoverslag, aan- of afwezigheid van sprinklers, inrichting en inventaris, vluchtroutes etc.

Als betrouwbare en verantwoorde fabrikant maakt Kingspan producten die voldoen aan alle geldende veiligheidsvoorschriften. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten veilige, betrouwbare en energiebesparende isolatieoplossingen bieden, indien ze op de juiste manier zijn verwerkt. We zijn toegewijd aan een goede samenwerking met de overheid en toezichthouders in alle markten waar we actief zijn om de normen voor brandveiligheid te handhaven en verbeteren.

KINGSPAN INSULATION

kingspan klein logo.jpg

Lorentzstraat 1

7102 JH

Winterswijk

0543 543 210
info@kingspaninsulation.nl
www.kingspan.com/nl

PRODUCTEN

optim r.jpg

OPTIM-R®

Vacuüm isolatieplaat

De next generation isolatieoplossing

OPTIM-R® vacuüm isolatie bestaat uit een micro-poreuze kern die in een dun,

gasdicht omhulsel is ingesloten. Hierdoor heeft de plaat een buitengewoon

hoge isolerende werking bij een extreem dunne isolatiedikte. OPTIM-R®

vacuüm isolatie biedt de ultieme oplossing voor constructies waar te weinig

ruimte is voor traditionele isolatie. Bijvoorbeeld vloeren, platte daken, balkons

& terrassen, buitengevels en dakkapellen.

OPTIM-R productspecs NL.jpg
bottom of page