top of page
banner.jpg

KNAUF INSULATION

Knauf Insulation is een toonaangevend bedrijf dat diverse isolatiematerialen aanbiedt voor verschillende toepassingen in de bouwsector. Ze leveren materialen zoals glaswol, steenwol en houtwol voor isolatie in diverse situaties, zoals scheidingswanden, spouwmuurisolatie, dakisolatie en prefab houtskeletbouw.

Glaswol staat bekend om zijn thermische en geluidsisolerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt vanwege zijn veelzijdigheid. Steenwolisolatie biedt uitstekende brandwerendheid en thermische isolatie en kan worden ingezet voor verschillende isolatietoepassingen. Houtwolcementplaten zijn nuttig voor het verbeteren van de akoestiek in ruimtes via wanden en plafonds.

Het bedrijf benadrukt de voordelen van hun isolatiematerialen voor voorschrijvers en bouwers, waarbij ze zich richten op energie-efficiëntie, veiligheid en comfort in gebouwen. Bovendien, door de samenwerking met zusterbedrijven zoals Knauf en Knauf Technical Solutions, kunnen ze een breed scala aan isolatieoplossingen aanbieden, inclusief HVAC, brandbeveiliging en afbouw.

Knauf Insulation profileert als een allesomvattende bron voor isolatiebehoeften in de bouwsector, met materialen en oplossingen die zich richten op verschillende aspecten van isolatie, van thermische efficiëntie tot akoestische verbeteringen en brandveiligheid.

KNAUF INSULATION

knauf insulation logo.jpg

Florijnstraat 2

4903 RM

Oosterhout

0162-421245
info.nl@knaufinsulation.com
www.knaufinsulation.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
linkedin icon.gif
producten.jpg
glaswol acoustifit.jpeg
glaswol naturoll 032.jpeg
Naturoll 033.jpeg
a21840718ba58117539f82e8619438ce.jpeg
naturoll 037.jpeg
TR312.jpeg
ultracoustic.jpeg
TP-432KD.jpg
TR312.jpeg
ultracoustic.jpeg
multifit 035.jpg
ekoroll.png
expert hellend dak.jpg
bottom of page